Vad gör en Gud?

Vad gör en Gud?-boken skrevs 2018-04-05 av författaren Bengt Sahlberg. Du kan läsa Vad gör en Gud?-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Bengt Sahlberg.

Rsfoodservice.se Vad gör en Gud? Image

Flygande stoftmoln i rymden omformas under några miljarder år till människor som åker på charterresor, sitter på krogen, startar krig, ber till Gud - och dör. Men vad är meningen med allt? Finns det någon avsikt och i så fall, vems? Vad gör en Gud? är en tankeväckande satir, författad med skärpa och humor för tankarna till Jonathan Swifts "Gullivers resor".

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,47 MB

FILNAMN: Vad gör en Gud?.pdf

ISBN: 9789198406337

FÖRFATTARE: Bengt Sahlberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gud så gott | SVT Play

Vad gör en god man eller förvaltare? En god man eller en förvaltare företräder dig om du behöver hjälp med att bevaka dina juridiska, ekonomiska och personliga intressen. Uppdraget kan variera beroende på vilket behov av hjälp du har.

Gud så gott | SVT Play

Gör en stolthetslista med tre saker som du är stolt över och placera den någonstans där du ser den ofta! Nästa steg är att bli trygg i vad du ska göra framåt. Att ta in ny information, lyssna till vanliga misstag och lära av andra är utmärkta vägar till att känna ett större självförtroende.

RELATERADE BÖCKER