Allt jag fått lära mig

Vill du läsa Allt jag fått lära mig pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Tara Westover. Att läsa Allt jag fått lära mig online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Allt jag fått lära mig Image

Allt jag fått lära mig har rosats av kritiker över hela världen, låg etta på Barack Obamas sommarläslista 2018 och har översatts till 26 språk.Det är en gripande skildring av en ung människas strävan efter kunskap, om att formas som människa, om familj, lojalitet och självförverkligande. Boken är den amerikanska författaren Tara Westovers internationella bästsäljare om en uppväxt där hon lär sig att förbereda sig för domedagen istället för att plugga matte och historia och umgås med andra barn. Hennes storebror blir den som kommer hem med nyheten att det finns en annan värld bortom gården en värld som kan ge henne ett helt annat liv.På en gård vid bergets fot i Idaho bor Tara Westover med sina föräldrar och sex syskon. På somrarna hjälper hon sin mamma att koka örter och på vintrarna arbetar hon i sin pappas skrotverkstad. När hon får ett stålrör genom benet, eller när hennes storebrors ben börjar brinna, åker familjen inte till sjukhuset, hennes mamma behandlar såren med örtomslag. Familjen är mormoner och survivalists de lever helt avskärmade från samhället. Tara är 17 år när hon för första gången sätter sin fot i en skola. Hon har aldrig hört talas om Förintelsen, Kennedy eller Martin Luther King.Tara Westover är (född 1986) författare och doktorerade i idéhistoria vid universitetet i Cambridge 2014. Allt jag fått lära mig är hennes debut.Katarina Cohen, en erfaren ljudboksinläsare, har läst in titeln.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,63 MB

FILNAMN: Allt jag fått lära mig.pdf

ISBN: 9789178530694

FÖRFATTARE: Tara Westover

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Allt jag fått lära mig - Boktopplistan

Allt jag fått lära mig har rosats av kritiker över hela världen, låg etta på Barack Obamas sommarläslista 2018 och översatts till 26 språk. Den är en gripande skildring av en ung människas strävan efter kunskap, om att formas som människa, om familj, lojalitet och självförverkligande.

Allt jag fått lära mig - Böcker - CDON.COM

Tara Westover var 17 när hon gick i skolan för första gången. Nu har hon doktorerat i idéhistoria på Cambridge university och skrivit den hyllade memoarboken "Allt jag fått lära mig".

RELATERADE BÖCKER