Marionetten

Marionetten-boken skrevs 2019-03-28 av författaren Daniel Cole. Du kan läsa Marionetten-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Daniel Cole.

Rsfoodservice.se Marionetten Image

Arton månader har gått sedan de bestialiska trasdockemorden, men ärren finns kvar. Kriminalinspektör Emily Baxter på Scotland Yard har kallats till ett möte med agenter från FBI och CIA. Det har skett ett mord på Brooklyn Bridge och de vill koppla det till trasdockemorden. Ordet BETE är inkarvat på offrets bröst. Baxter tvivlar. Copycatmorden det senaste året har varit många och det finns ingen anledning att tro att det här skulle vara något annat än en copycat. Men när hon får veta namnet på offret, och när ett nytt mord inträffar i London nu med ordet MARIONETT inristat på kroppen blir Baxter tvärsäker. Medan morden ökar i omfång och brutalitet på båda sidor om Atlanten försöker Baxter och hennes team hjälplöst komma ikapp. Deras enda hopp är att ta reda på vem BETET är menat för, hur MARIONETTERNA är utvalda och, viktigast av allt, vem det är som håller i trådarna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,97 MB

FILNAMN: Marionetten.pdf

ISBN: 9789113090269

FÖRFATTARE: Daniel Cole

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Marionett - Wikipedia

Marionetten är genuint hantverk från en författare som vet hur man bygger upp en intrig, kryddar den med villospår samt låter den utspelas mot en fond där vågskvalp och tång fångar skärgårdsön. En idyll som fläckas av ett brutalt mord och kampen mot klockan för att hitta mördaren innan allt går överstyr.

Cole daniel - marionetten - (inbunden) - böcker - Ginza.se

Marionetten av Björnlund, Louise: »Han sprang fortare än någonsin tidigare. Han snubblade på en trädrot som stack upp ur gräset och ramlade framstupa. Han hörde hur hon skrattade bakom honom. Det skrämde honom så vansinnigt. Han reste sig upp. Hjärtat bultade hårt och gjorde honom yr. Han hörde hur hon närmade sig. Hans ben tappadefarten och han kände hur hela hans kropp verkade ...

RELATERADE BÖCKER