Marionetten

Vill du läsa Marionetten pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Daniel Cole. Att läsa Marionetten online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Marionetten Image

Arton månader har gått sedan de bestialiska trasdockemorden, men ärren finns kvar. Kriminalinspektör Emily Baxter på Scotland Yard har kallats till ett möte med agenter från FBI och CIA. Det har skett ett mord på Brooklyn Bridge och de vill koppla det till trasdockemorden. Ordet BETE är inkarvat på offrets bröst. Baxter tvivlar. Copycatmorden det senaste året har varit många och det finns ingen anledning att tro att det här skulle vara något annat än en copycat. Men när hon får veta namnet på offret, och när ett nytt mord inträffar i London nu med ordet MARIONETT inristat på kroppen blir Baxter tvärsäker. Medan morden ökar i omfång och brutalitet på båda sidor om Atlanten försöker Baxter och hennes team hjälplöst komma ikapp. Deras enda hopp är att ta reda på vem BETET är menat för, hur MARIONETTERNA är utvalda och, viktigast av allt, vem det är som håller i trådarna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,48 MB

FILNAMN: Marionetten.pdf

ISBN: 9789113090269

FÖRFATTARE: Daniel Cole

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Marionette | Definition of Marionette by Merriam-Webster

Marionetten Av Louise Björnlund Björnlundsförlag 2018 ISBN 9789197984560, Pocket, 315 sidor Författaren har en produktion...

Marionetten | Stockholms Stadsbibliotek

Med Marionetten har författaren gjort ett starkt avtramp i deckargenren, det är ruskigt, spännande och förbaskat bra! Ser fram emot att läsa nästa bok!" Villivonkansbooks "Med en ordentlig twist i inledningen fortsätter Louise Björnlund att få läsaren att rysa igenom debutromanen Marionetten.

RELATERADE BÖCKER