Den förlorade sonen : bakslag, framgång, bokslut

Den förlorade sonen : bakslag, framgång, bokslut är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Joachim Berner. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den förlorade sonen : bakslag, framgång, bokslut online.

Rsfoodservice.se Den förlorade sonen : bakslag, framgång, bokslut Image

Joachim Berner gjorde under nittiotalet kometkarriär i Mediesverige som chefredaktör på både Dagens Nyheter och Expressen. Men efter uppgång följer fall och Joachim Berners fall blev hårt. Efter en spektakulär politisk process fråntogs han jobbet som VD på Sveriges Radio, innan han ens hunnit börja jobba. Berner anklagades för att ha trakasserat en medarbetare under sin tid på Expressen och hade även varit inblandad i en uppmärksammad förtalsrättegång med Gudrun Schyman som motpart. Han är en av få som varit på båda sidorna av ett drev, både som publicistiskt ansvarig och som den i rampljuset.Den förlorade sonen är Joachim Berners egna ord om åren som Mediesveriges wonderboy, och om hur offentlighetens gift hade honom fast i sitt grepp.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,64 MB

FILNAMN: Den förlorade sonen : bakslag, framgång, bokslut.pdf

ISBN: 9789188919427

FÖRFATTARE: Joachim Berner

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den förlorade sonen : framgång, bakslag & bokslut ...

Den förlorade sonen : bakslag, framgång, bokslut (0 ... Han är en av få som varit på båda sidorna av ett drev, både som publicistiskt ansvarig och som den i rampljuset. Den förlorade sonen är Joachim Berners egna ord om åren som Mediesveriges wonderboy, och om hur offentlighetens gift hade honom fast i sitt grepp.

Berner joachim - den förlorade sonen - framgång, bakslag ...

Joachim Berner gjorde under nittiotalet kometkarriär i MedieSverige som chefredaktör på både Dagens Nyheter och Expressen. Men efter uppgång följer fall och Joachim Berners fall blev hårt. Efter en spektakulär politisk process fråntogs han jobbet som VD på Sveriges Radio, innan han ens hunnit bö...

RELATERADE BÖCKER