Kakelugnsmordet

Vill du läsa Kakelugnsmordet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lars Ohlson. Att läsa Kakelugnsmordet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kakelugnsmordet Image

Den gamle tandläkaren Robert Aspelin levde i skräck för att råka illa ut. Samtidigt var bankjuristen Vilhelm Eriksson besatt av att döda honom, och en dag var Aspelin spårlöst försvunnen. Misstankarna kom med tiden att hopas runt bankjuristen, och när polisen väl grep honom erkände han att han först svindlat den gamle tandläkaren och sedan eldat upp honom i sina kakelugnar. Bankjuristen ville sona sitt brott och ta sitt straff. Men varken polis eller åklagare kunde förmå sig att tro på hans erkännande. I några av kriminalhistoriens mest gastkramande förhör tvingades han därför bevisa sin skuld. Kakelugnsmordet är en thriller ur verkligheten om en mördare och ett offer som på ett kusligt sätt påminde om varandra samtidigt som de var varandras motsatser. I boken lär vi känna dem båda, dels genom ett antal inträngande intervjuer som författaren gjorde med mördaren innan han dog, dels genom offrets efterlämnade dagboksanteckningar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,56 MB

FILNAMN: Kakelugnsmordet.pdf

ISBN: 9789174618358

FÖRFATTARE: Lars Ohlson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kakelugnsmordet - Lars Ohlson - inbunden (9789185785971 ...

Kakelugnsmordet är en thriller ur verkligheten om en mördare och ett offer som på ett kusligt sätt påminde om varandra samtidigt som de var varandras motsatser. I boken lär vi känna dem båda, dels genom ett antal inträngande intervjuer som författaren gjorde med mördaren innan han dog, dels genom offrets efterlämnade dagboksanteckningar.

kakelugnsmordet - UNT.se

Nyheter Romandebut av Mina och Magnus Dennert. 27 maj 2020 • Mina Dennert är journalist och föreläsare. 2016 startade hon den flerfaldigt prisbelönta föreningen #jagärhär som kämpar för mänskliga rättigheter. Magnus Dennert är journalist och systemvetare… En personlig och inspirerande bok av Amelia Adamo

RELATERADE BÖCKER