Flickorna i speceriaffären

Flickorna i speceriaffären-boken skrevs 2016-04-13 av författaren Eli Åhman Owetz. Du kan läsa Flickorna i speceriaffären-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Eli Åhman Owetz.

Rsfoodservice.se Flickorna i speceriaffären Image

Den unga antikhandlaren Anna-Lisa driver retrobutik i byns före detta speceriaffär. En dag kommer Britta, en nittiofemårig dam som i sin ungdom arbetade i butiken, på besök. När Britta går bort får Anna-Lisa kistan med hennes gamla dagböcker, och tio brev. Breven är Brittas memoarer och tar med Anna-Lisa på en resa genom 1900-talet och en kärlekshistoria som sträcker sig över 60 år. Breven innehåller också ledtrådar till en skatt.Flickorna i speceriaffären är andra boken i serien om retrohandlaren Anna-Lisa Johansson. Böckerna är feelgood-romaner om kärlek, vänskap och livet på landet. Eli Åhman Owetz arbetar som frilansjournalist och driver på fritiden bloggen Femtiotalsjakten.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,27 MB

FILNAMN: Flickorna i speceriaffären.pdf

ISBN: 9789175235400

FÖRFATTARE: Eli Åhman Owetz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ladda ner Flickorna i speceriaffären av Eli Åhman Owetz ...

Flickorna i speceriaffären är andra boken i serien om retrohandlaren Anna-Lisa Johansson. Böckerna är feelgood-romaner om kärlek, vänskap och livet på landet. Eli Åhman Owetz arbetar som frilansjournalist och driver på fritiden bloggen Femtiotalsjakten.

Flickorna i speceriaffären av Eli Åhman Owetz ...

"Flickorna i speceriaffären" är andra boken i serien om retrohandlaren Anna-Lisa Johansson. Böckerna är feelgood-romaner om kärlek, vänskap och livet på landet. Eli Åhman Owetz arbetar som frilansjournalist och skriver just nu på den tredje delen i Anna-Lisa-serien.

RELATERADE BÖCKER