En liten hattaffär på hörnet

Vill du läsa En liten hattaffär på hörnet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Marita Conlon-Mckenna. Att läsa En liten hattaffär på hörnet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En liten hattaffär på hörnet Image

När Ellie Matthews mamma dör blir hon plötsligt ensam ansvarig för mammans gamla hattaffär i hjärtat av Dublin. Men förändringens vindar blåser och ett stort fastighetsföretag vill riva alla butikerna på gatan för att bygga en stor galleria. Ellie måste bestämma sig: Ska hon följa i sin mammas fotspår eller ska hon sälja? Uppmuntrad av sina vänner bestämmer hon sig för att behålla affären och snart har brätten och band, fjädrar och flor blivit viktiga ingredienser i hennes liv. Kundkretsen växer snabbt - mängder av kvinnor visar sig vara på jakt efter den perfekta hatten för bröllop, modevisningar och fester. Så möter Ellie den spännande rockmanagern Rory Dunne och lyckan tycks vara fullständig. Men varför fortsätter fastighetsföretagets advokat Neil Harrington att dyka upp på de mest oväntade platser?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,26 MB

FILNAMN: En liten hattaffär på hörnet.pdf

ISBN: 9789113092218

FÖRFATTARE: Marita Conlon-Mckenna

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En liten hattaffär på hörnet by Marita Conlon-McKenna

På framsidan av den här boken som Marita Conlon-McKenna har skrivit står det en gullig bok och jag kan bara hålla med. Den var verkligen mysig att läsa i lite modern brittisk stil. Boken handlar om Ellie som ärver en hattaffär efter sin mamma, självklart går butiken bra och hon har trevliga vänner, pojkvän som inte är helt bra och en underbar stilig advokat som uppvaktar henne.

En liten hattaffär på hörnet | Stockholms Stadsbibliotek

En liten hattaffär på hörnet (Pocket) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 7 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER