En liten hattaffär på hörnet

En liten hattaffär på hörnet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Marita Conlon-Mckenna. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken En liten hattaffär på hörnet online.

Rsfoodservice.se En liten hattaffär på hörnet Image

När Ellie Matthews mamma dör blir hon plötsligt ensam ansvarig för mammans gamla hattaffär i hjärtat av Dublin. Men förändringens vindar blåser och ett stort fastighetsföretag vill riva alla butikerna på gatan för att bygga en stor galleria. Ellie måste bestämma sig: Ska hon följa i sin mammas fotspår eller ska hon sälja? Uppmuntrad av sina vänner bestämmer hon sig för att behålla affären och snart har brätten och band, fjädrar och flor blivit viktiga ingredienser i hennes liv. Kundkretsen växer snabbt - mängder av kvinnor visar sig vara på jakt efter den perfekta hatten för bröllop, modevisningar och fester. Så möter Ellie den spännande rockmanagern Rory Dunne och lyckan tycks vara fullständig. Men varför fortsätter fastighetsföretagets advokat Neil Harrington att dyka upp på de mest oväntade platser?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,70 MB

FILNAMN: En liten hattaffär på hörnet.pdf

ISBN: 9789113092218

FÖRFATTARE: Marita Conlon-Mckenna

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En liten hattaffär på hörnet - Böcker - CDON.COM

En liten hattaffär på hörnet. Ellie Matthews ställs efter sin mammas död inför beslutet om hon ska överta moderns hattaffär. Detta är en lättläst och romantisk berättelse från Irland.

En liten hattaffär på hörnet by Marita Conlon-McKenna

En liten hattaffär på hörnet. Men är du ute efter att tänka djupa tankar eller få en litterärupplevelse bortom det ordinära - nej, men läs då inte denna roman. Ta upp en av klassikerna - eller varför inte en roman av de svenska arbetarförfattarna.

RELATERADE BÖCKER