Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation

Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Fredrik Harstad,Jenny Hostetter. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation online.

Rsfoodservice.se Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation Image

Vad ska sfi-undervisningen handla om? Hur fångar läraren upp de vuxna elevernas olika förutsättningar och intressen? Och hur kan skolledningen utveckla verksamheten med sikte på likabehandling och pedagogiska mål? Boken om sfi - erfarenheter, undervisning och organisation erbjuder stöd till dig som arbetar med sfi. Den beskriver utbildningens mål och målar upp beprövade modeller för hur undervisningen kan planeras. Utgångspunkten är styrdokumenten, andraspråksforskning och elevernas individuella mål. Här finns praktiska upplägg för olika studievägar, yrkesinriktningar och undervisningsteman. Boken refererar till allmänna råd och andra riktlinjer om bedömning, likabehandling, studie- och yrkesvägledning samt kartläggning med uppföljning. Med Boken om sfi vill författarna Fredrik Harstad och Jenny Hostetter  väcka debatt kring undervisningens innehåll och inspirera till idéer för ämnes- och yrkesinriktad samverkan mellan sfi och övrig vuxenutbildning. Författarna är välkända föreläsare. De har bland annat skrivit läromedelsserien SFI-boken och arbetat med elevtidningen Världen&vi .

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,19 MB

FILNAMN: Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation.pdf

ISBN: 9789188099594

FÖRFATTARE: Fredrik Harstad,Jenny Hostetter

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Ny bok om sfi-undervisning uppmuntrar till debatt och ...

Pris: 289 kr. Häftad, 2016. Skickas inom 2-5 vardagar. Köp Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation av Fredrik Harstad, Jenny Hostetter på Bokus.com.

Språkdidaktik för sfi - att undervisa vuxna ...

Boken om sfi - erfarenheter, undervisning och organisation är en ämnesbok inom svenska som andraspråk och vänder sig till alla som arbetar med eller intresserar sig för sfi. Den kan användas som en handbok för den oerfarna, men för den erfarna blir den ett diskussionsinlägg och ett bollplank. Författarna, Fredrik Harstad, pedagogisk ...

RELATERADE BÖCKER