Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation

Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation-boken skrevs 2016-12-28 av författaren Fredrik Harstad,Jenny Hostetter. Du kan läsa Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Fredrik Harstad,Jenny Hostetter.

Rsfoodservice.se Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation Image

Vad ska sfi-undervisningen handla om? Hur fångar läraren upp de vuxna elevernas olika förutsättningar och intressen? Och hur kan skolledningen utveckla verksamheten med sikte på likabehandling och pedagogiska mål? Boken om sfi - erfarenheter, undervisning och organisation erbjuder stöd till dig som arbetar med sfi. Den beskriver utbildningens mål och målar upp beprövade modeller för hur undervisningen kan planeras. Utgångspunkten är styrdokumenten, andraspråksforskning och elevernas individuella mål. Här finns praktiska upplägg för olika studievägar, yrkesinriktningar och undervisningsteman. Boken refererar till allmänna råd och andra riktlinjer om bedömning, likabehandling, studie- och yrkesvägledning samt kartläggning med uppföljning. Med Boken om sfi vill författarna Fredrik Harstad och Jenny Hostetter  väcka debatt kring undervisningens innehåll och inspirera till idéer för ämnes- och yrkesinriktad samverkan mellan sfi och övrig vuxenutbildning. Författarna är välkända föreläsare. De har bland annat skrivit läromedelsserien SFI-boken och arbetat med elevtidningen Världen&vi .

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,87 MB

FILNAMN: Boken om sfi : erfarenheter, undervisning och organisation.pdf

ISBN: 9789188099594

FÖRFATTARE: Fredrik Harstad,Jenny Hostetter

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fördjupningstext om elevkartläggning | sfiväst

Allan och Mike på promenad .pdf Hämta Tora Von Platen Allkonstnär i "hemtrefnadens" tid : Lars Israel Wahlman som möbel- och inredningsarkitekt 1894-1917 ebok - Johan Knutsson .pdf Allra finaste du bok Ebba Mörner pdf

Boken om sfi: erfarenheter, undervisning och organisation ...

De senaste åren har det publicerats ett antal olika böcker som handlar om organisation och undervisning av nyanlända elever. I denna artikel tipsar vi om ett urval titlar som fungerar lika bra att läsa och resonera kring i arbetslaget, på skolan eller i kommunen som att läsa på egen hand för att utveckla undervisningen.

RELATERADE BÖCKER