Den mörka sanningen

Den mörka sanningen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Rosita Jakobsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den mörka sanningen online.

Rsfoodservice.se Den mörka sanningen Image

Efter en traumatisk upplevelse kämpar Alice mot sina tillitsproblem och många rädslor. Just när hon gett upp hoppet om att få vara lycklig så träffar hon Marco. Han är den första som inte ger upp om henne. Han gör allt han kan för att komma närmare henne och Alice börjar våga tro på att allt ska bli bättre men hon hade ingen aning om vad hon gett sig in på. "Alice fick panik när hon såg att det var mannen bakom henne som hade skickat meddelandet. Hon började springa, men mannen sprang efter henne. Hon korsade hörnet på ett hus och såg sig inte för utan ramlade huvudstupa, när hon snubblade på några plankor som låg på marken. Hon hörde en röst som sa hennes namn och hon såg en hand som sträcktes ut mot henne. Alice skrek högt...."

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,67 MB

FILNAMN: Den mörka sanningen.pdf

ISBN: 9789174637144

FÖRFATTARE: Rosita Jakobsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den mörka sanningen PDF Torrent

Den mörka sanningen bakom Ernsts torpmys I går drog "Sommar med Ernst" i gång igen. Och tv-tittarna kommer på nytt att få se ett ruckel förvandlas till mysigt sommarparadis.

Den mörka sanningen om vikingarnas Birka - Expressen

Här är den mörka sanningen bakom färgglada kycklingar och kaniner i påsk.. Newsner ger dig nyheter som berör!

RELATERADE BÖCKER