Grejen med substantiv och pronomen

Grejen med substantiv och pronomen-boken skrevs 2017-03-15 av författaren Sara Lövestam. Du kan läsa Grejen med substantiv och pronomen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Sara Lövestam.

Rsfoodservice.se Grejen med substantiv och pronomen Image

Det är en mycket underhållande liten bok. Med hjälp av humor diskuterar Lövestam kasus, allomorfer, skillnaden mellan öppna och slutna ordklasser. Göteborgs-Posten Vad är likheten mellan ett substantiv och en baguette? Hur säger man egentligen biceps i plural och varför kan inte vuxna människor ha ett sansat samtal om pronomen? Det är ett par år sedan Grejen med verb slog ned i Sverige och gjorde succé både bland dem som älskar grammatik och dem som inte visste att de gjorde det. I uppföljaren Grejen med substantiv (och pronomen) finns allt en människa kan fundera över när det gäller substantiv (och pronomen). Använd den istället för en skolbok för att lära dig om numerus och bestämdhet, ta fram den på bussen för att liva upp dina medresenärer eller kryp upp i en fåtölj med en pralin och bara okynnesläs om grejen med substantiv! Och pronomen. Sara Lövestam är författare, radioröst, krönikör och lärare i svenska för invandrare. Hon skriver romaner både för barn, unga och vuxna. Och böcker för språknördar! För att förklara något så att alla kan förstå, utan förkunskaper, måste man verkligen veta vad man pratar om. Det ger en rolig, lättläst bok, som är bildande i förbifarten. Fokus

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,91 MB

FILNAMN: Grejen med substantiv och pronomen.pdf

ISBN: 9789164205063

FÖRFATTARE: Sara Lövestam

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Piratförlaget - Grejen med substantiv och pronomen av Sara ...

"I Grejen med substantiv och pronomen fortsätter hon beskriva det svenska språkets grammatik med humor, passion och otaliga fotnoter, den ena roligare än den andra." Leni Sundman, Affärsmagasinet Forum"Boken är lika språkligt snygg som den är estetiskt vacker.

Grejen med substantiv och pronomen - Buuks

Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad. Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS!

RELATERADE BÖCKER