Japan : makt och tanke

Vill du läsa Japan : makt och tanke pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lars Vargö. Att läsa Japan : makt och tanke online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Japan : makt och tanke Image

En bok om Japan, den politiska maktens historia och det kulturella arvet. Författaren, Japankännare och Sveriges ambassadör i Sydkorea, behandlar bl.a. idétraditioner och seder samt historiska och kulturella relationer mellan Japan och dess grannländer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,41 MB

FILNAMN: Japan : makt och tanke.pdf

ISBN: 9789173310031

FÖRFATTARE: Lars Vargö

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vargö lars - japan - makt och tanke - (inbunden) - böcker ...

I går var jag på teater med min granne. Om du undrar om grannen är en tjej eller en kille kan jag säga att det inte är din business. På svenska är nämligen min granne könsneutralt. Men jag kan inte säga så till min polska väninna, för på mitt modersmål måste jag ange grannens kön. Dessutom måste jag markera att jag är kvinna genom en ändelse på var.

Vargö lars - japan - makt och tanke - (inbunden) - böcker ...

The Type 89 medium tank I-Go (八九式中戦車 イ号, Hachikyū-shiki chū-sensha I-gō) was a medium tank used by the Imperial Japanese Army from 1932 to 1942 in combat operations of the Second Sino-Japanese War, at Khalkhin Gol against the Soviet Union, and in the Second World War.The Type 89B model was the world's first mass-produced diesel engine tank.

RELATERADE BÖCKER