Skugga av svek I - Del 2

Skugga av svek I - Del 2 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Diana Gabaldon. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Skugga av svek I - Del 2 online.

Rsfoodservice.se Skugga av svek I - Del 2 Image

Del två av fyra av Skugga av svek I Skugga av svek I är den åttonde boken i Diana Gabaldons episka kärlekssaga. Äventyret började i den nu klassiska romanen Främlingen. Den engelska sjuksköterskan Claire Randall gör år 1946 ofrivilligt en tidsresa där hon hamnar i 1700-talets Skottland. I den efterlängtade åttonde boken fortsätter berättelsen om tidsresenären Claire, hennes skotske man Jamie Fraser och deras barn och barnbarn, i två tidsplan ... Året är 1778. Frankrike förklarar krig mot Storbritannien och de brittiska trupperna lämnar Amerika. Mitt i det politiska tumultet återvänder plötsligt Jamie från de döda. I tron att hennes man har dött, har Claire gift om sig med Jamies bäste vän Lord John Grey. Jamies återkomst vänder upp och ner på familjens värld och när Lord Johns son förstår vem som är hans riktiga pappa blir situationen alltmer katastrofal. Claire och Jamie känner sig lugnade av att deras dotter Brianna befinner sig i trygghet på 1900-talet men i själva verket är det än mer dramatiskt i Briannas värld. Hennes son har blivit kidnappad av en man som är fast beslutad att få veta sanningen bakom familjen Randalls stora hemlighet. Skugga av svek är den briljanta fortsättningen på ett mästerverk, skapad av en fantasi utan like. Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga. De tidigare delarna heter: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska och Som ett eko. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander. "Extremt beroendeframkallande." Toronto Star "Verkligen underhållande den perfekta verklighetsflykten!" San Francisco Chronicle "Ett vidunderligt äventyr, berättat med en röst som tränger in i hjärtat, väger själen och mäter mänsklighetens ande över seklerna." CNN "Skugga av svek bjuder på all den passion och storslagenhet som fansen av denna historiska fantasyserie förväntar sig vid det här laget." People "En ny halsbrytande, livfull och ack så beroendeframkallande bladvändare av Gabaldon. Ta ett djupt andetag, hoppa ombord och låt dig förföras." Library Journal

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,31 MB

FILNAMN: Skugga av svek I - Del 2.pdf

ISBN: 9789175470726

FÖRFATTARE: Diana Gabaldon

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skugga av svek. Del 2 - Diana Gabaldon - Ljudbok - BookBeat

Skugga av svek, del 2 är den åttonde och andra halva av sista boken i serien Outlander-serien av författaren Diana Gabaldon. Inbunden 2015 | Beställ den här!

Skugga av svek. Del 1 - Bøker - CDON.COM

2016, Storpocket. Köp boken Skugga av svek. Del 2 hos oss!

RELATERADE BÖCKER