En flicka som kallas Alice

Vill du läsa En flicka som kallas Alice pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kristin Hannah. Att läsa En flicka som kallas Alice online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En flicka som kallas Alice Image

I den lilla staden Rain Valley händer sällan något ? ända tills den dag då en liten flicka dyker upp från de djupa skogarna, undernärd, skräckslagen, aggressiv och omöjlig att få kontakt med. Trots sökning i alla polisregister över försvunna barn lyckas man inte fastställa flickans identitet. Myndigheterna vill låsa in henne på en institution tills man hittat någon anhörig.Tills helt nyligen var Julia Cates en framstående barnpsykiatriker, men en skandal förstörde hennes karriär och medierna jagade henne. När hon får ett desperat telefonsamtal från sin syster, polischef i hemstaden uppe i nordvästra USA, tar hon chansen att slippa ifrån den plågsamma situationen i Los Angeles.Rykten sprids snart om ?vargflickan? och den skandalomsusade psykiatern som tagit sig an henne och återigen ifrågasätts Julias kompetens. Men för Julia är ingenting viktigare än att rädda den lilla flickan, som hon kallar Alice, och som sakta, sakta börjar återvända till livet. Då uppträder plötsligt en man som säger sig vara far till barnet, en man som avtjänat straff för mord på sin hustru och dotter?...Med värme och stark inlevelse berättar Kristin Hannah en djupt gripande historia om en kvinnas kärlek till en hårt drabbad liten flicka och hur hon tillsammans med en ung läkare kämpar för barnets bästa. En engagerande och spännade roman av en av USA:s främsta underhållningsförfattare, utgiven i 22 länder.??en av denna ständigt bästsäljande författares mest gripande och fängslande romaner hittills. En flicka kallad Alice kommer att öka Hannahs popularitet och bekräfta hennes dominans när det gäller kvinnoromaner.?Booklist?Romanens verkliga kärlekshistoria är passionen mellan Alice och Julia och det är svårt att inte älska den sårbara lilla vargflickan.?Publishers Weekly.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,30 MB

FILNAMN: En flicka som kallas Alice.pdf

ISBN: 9789173489188

FÖRFATTARE: Kristin Hannah

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En flicka som kallas Alice - Biblioteken i Mölndal

En flicka som kallas Alice av Hannah, Kristin: I den lilla staden Rain Valley händer sällan något, inte förrän den dag då en liten flicka dyker upp från de djupa skogarna, undernärd, skräckslagen, aggressiv och omöjlig att få kontakt med. Trots sökning i alla polisregister över försvunna barn lyckas man inte fastställa flickans identitet.

En flicka som kallas Alice | Stockholms Stadsbibliotek

En flicka som kallas Alice: Amazon.es: Hannah, Kristin, Mattsson, Marina, Werner, Elisabeth Runesdotter: Libros en idiomas extranjeros

RELATERADE BÖCKER