Till Daniel

Till Daniel-boken skrevs 2014-04-17 av författaren Walentine Andersson. Du kan läsa Till Daniel-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Walentine Andersson.

Rsfoodservice.se Till Daniel Image

Detta är en bok om sorg, smärta, och förtvivlan, men framförallt är detta en bok om kärlek. När Daniel rycktes ifrån oss den 12 september 2012 började jag skriva brev till honom. Brev där jag fick skrika ut allt det jag kände. Där kunde jag berätta hur jag saknade honom och hur mycket jag älskade honom. Jag skrev också brev där jag fick skriva om den ilska jag kände mot sjukvården som jag ansåg hade skickat honom rakt ner mot undergången. Breven publicerades på bloggen Till Daniel som ju mer tiden gick fick allt fler läsare, och fler och fler människor blev gripna av det tragiska öde som drabbat Daniel efter att han själv begärt hjälp av sjukvården. Detta är det första årets brev och texter där sorgen efter Daniel blandas med den kärlek som jag kände och fortfarande känner för honom. Detta är en bok om sorg, och om hur känslan av ensamhet ibland nästan kan förgöra en. Det är också en årskrönika över ett år som aldrig borde ha skett. Ett år som på alla sätt kan kallas för ett riktigt skitår.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,99 MB

FILNAMN: Till Daniel.pdf

ISBN: 9789175699332

FÖRFATTARE: Walentine Andersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

7. Galleri - Till Daniel

TILL DANIEL 2.0 Denna satte jag ihop mer från mig till Daniel, och det var också första gångens om jag "vågade" nämna min egen relation med honom fullt ut. Denna "film" lades också upp på QX och sedan satte ryktena igång snabbt i det som jag bland annat bemöter HÄR

Daniel Tigers kvarter | SVT Play

RECENSION. En berättelse om ett helt vanligt barn - som plötsligt drabbas av regressiv autism. Skriven med en sådan lätt hand att Lyra Koli nästan skäms över hur obehindrat hon tar den till sig. Efter framgångarna i Norge och en uppsättning på norska Riksteatret har "Till Daniel" nu också kommit ut på svenska.

RELATERADE BÖCKER