På flykt

På flykt-boken skrevs 2019-10-29 av författaren Jørn Jensen. Du kan läsa På flykt-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jørn Jensen.

Rsfoodservice.se På flykt Image

På väg hem från fotbollsträningen hör Tobias en röst han inte känner igen. Från en mörk port kliver en pojke i hans egen ålder fram. Pojken är blek, och har underliga kläder på sig. Han frågar om Tobias har några pengar att ge honom, eller lite mat. Tobias lovar att hämta lite mat hemifrån, och lovar pojken att han inte ska berätta för någon att de träffats. Pojken känner sig inte trygg någonstans, och Tobias får snart veta att han är på rymmen. Ska Tobias kunna hjälpa honom att komma undan de mystiska figurer som jagar honom? "Kallt blod" är en serie rysare som är riktiga bladvändare. Böckerna tar med den unge läsaren på hårresande äventyr, som har ett lyckligt slut. Jørn Jensen är en väldigt uppskattad dansk barnboksförfattare. Hans böcker är både spännande och roliga, och älskas av unga läsare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,75 MB

FILNAMN: På flykt.pdf

ISBN: 9788711809501

FÖRFATTARE: Jørn Jensen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

68,5 miljoner människor på flykt 2017 - den högsta siffran ...

En värld på flykt Sedan år 2000 har 21 miljoner människor flytt krig och konflikter världen över för att finna skydd i andra länder. 752 638 av dem har kommit till Sverige för att söka asyl.

Fakta om barn på flykt - UNICEF Sverige

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom På flykt Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER