Värdshuset

Värdshuset-boken skrevs 2016-12-13 av författaren Nora Roberts. Du kan läsa Värdshuset-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Nora Roberts.

Rsfoodservice.se Värdshuset Image

Värdshuset är första delen i en ny romantisk trilogi som utspelar sig i den lilla staden Boonsboro i Maryland. Här bor de tre bröderna Montgomery som tillsammans med sin viljestarka mamma just börjat rusta upp stans förfallna värdshus', som de vill förvandla till ett modernt och charmigt hotell. Men familjens arkitekt, Beckett, har inte bara renovering i tankarna... I staden bor också den unga änkan Clare Brewster, som flyttat hem med sina tre små söner och öppnat en bokhandel i närheten av värdshuset. Beckett har varit hemligt förälskad i Clare sedan skoltiden, men alltid dolt sina känslor. Till sin förvåning upptäcker Clare att hon dras till det gamla värdshuset och till mannen som ritat det. Kommer deras kärlek att få en andra chans, nu när allt är på väg att förändras i Boonsboro? Nora Roberts är född och uppvuxen i Maryland, och i sin senaste romantrilogi har hon inspirerats av staden Boonsboro, där hon bor med sin familj. Liksom i böckerna har hon rustat upp ett gammalt värdshus som nu är hotell.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,80 MB

FILNAMN: Värdshuset.pdf

ISBN: 9789100171520

FÖRFATTARE: Nora Roberts

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ulla Winbladh restaurang och wärdshus

Värdshuset Älgen, Lilläng 101, 714 94 KOPPARBERG 0580-32177 [email protected] ...

Värdshuset Liljan - Festvåning | Catering | Lunch

Välkommen till Wärdshuset i historiska Gamla Linköping Lunch - A la carte - Festvåning - Konferens - Bröllop - Julbord Menyer Ett dignande julbord → Wärdshusets menyn → Dagens lunch → Festmeny → Dryckesmeny → Wärdshuset i Gamla Linköping Wärdshuset Gamla Linköping består av två 1700-tals byggnad ...

RELATERADE BÖCKER