Värdshuset

Vill du läsa Värdshuset pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Nora Roberts. Att läsa Värdshuset online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Värdshuset Image

Värdshuset är första delen i en ny romantisk trilogi som utspelar sig i den lilla staden Boonsboro i Maryland. Här bor de tre bröderna Montgomery som tillsammans med sin viljestarka mamma just börjat rusta upp stans förfallna värdshus', som de vill förvandla till ett modernt och charmigt hotell. Men familjens arkitekt, Beckett, har inte bara renovering i tankarna... I staden bor också den unga änkan Clare Brewster, som flyttat hem med sina tre små söner och öppnat en bokhandel i närheten av värdshuset. Beckett har varit hemligt förälskad i Clare sedan skoltiden, men alltid dolt sina känslor. Till sin förvåning upptäcker Clare att hon dras till det gamla värdshuset och till mannen som ritat det. Kommer deras kärlek att få en andra chans, nu när allt är på väg att förändras i Boonsboro? Nora Roberts är född och uppvuxen i Maryland, och i sin senaste romantrilogi har hon inspirerats av staden Boonsboro, där hon bor med sin familj. Liksom i böckerna har hon rustat upp ett gammalt värdshus som nu är hotell.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,15 MB

FILNAMN: Värdshuset.pdf

ISBN: 9789100171520

FÖRFATTARE: Nora Roberts

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Välkommen - Wärdshuset Bredaryd

Värdshuset Koppartälten är ett familjeföretag som vi tog över efter vår pappa 2008. Hos oss finns vår fantastiska gustavianska matsal, café och en stor festlokal i magnifika Silvertältet. Små och stora konferensrum för det lilla eller stora mötet.

Hotell & konferens norra Stockholm - Lasse Maja

Bogen Värdshuset Tvällen 1, 670 35 Gunnarskog. 0570-773024. [email protected] Värdshuset Tvällen, Drivs med WordPress. ...

RELATERADE BÖCKER