Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017

Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Ulfvensjö. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017 online.

Rsfoodservice.se Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017 Image

DRIVKRAFT Vår drivkraft. Vår lust att göra, för sakens egen skull. Vår lust att få veta. Att få uppleva. Vår inre motivation. Var kommer den ifrån? Vad beror den på? Ibland upptäcker vi som vuxna att nyfikenheten, upptäckar-glädjen och vår vilja att gå och sträva dit hjärtat leder oss inte finns med oss längre; en förmåga så självklar och enkel när vi har tillgång till den och så gåtfull och svår att hitta när vi förlorat den. Hur får vi drivkraften och motivationen tillbaka? Drivkraft är skriven under år 2017, det år under vilket Runnagården i Örebro firar 50 år som behandlingshem. Men Drivkraft är inte i första hand en bok som blickar tillbaka. Tankeövningarna, samtalstemana och intervjuerna i denna bok fokuserar snarare på ett nu och framåt och på människorna som var närvarande och som delade tankarna, orden och erfarenheterna med varandra vid det mänskliga mötet ifråga (klienter, personal, handledare, terapeuter, politiker, utbildare, forskare). En bok att diskutera och reflektera över. En bok att hitta idéer i. Idéer kring vad det handlar om att kugga i för att hitta sin drivkraft och att bli en hel människa!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,41 MB

FILNAMN: Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017.pdf

ISBN: 9789188751027

FÖRFATTARE: Lars Ulfvensjö

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Drivkraft och motivation - DiVA portal

Köp Ingemar på TV. Sofie bygger en kärleksmaskin. Bosses kassettradio spelar Lou Reeds Transformer. Lennart förbereder sig för att ta STEGET. Franks platt-TV dubbar ...

Drivkraft — att söka sin inre motivation — Runnagården 50 ...

Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017.pdf - Lars Ulfvensjö - 16355 www.hvsynthdesign.com - 16355 Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017 DRIVKRAFTVår drivkraft. Vår lust att göra, för sakens egen skull. Vår lust att få veta. Att få uppleva. Vår inre motivation. Var kommer den.

RELATERADE BÖCKER