Föräldrahjälpen

Föräldrahjälpen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Liv Svirsky. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Föräldrahjälpen online.

Rsfoodservice.se Föräldrahjälpen Image

Föräldrahjälpen vänder sig till dig som är förälder och som kan känna igen dig i att problem som egentligen är ganska små och vardagliga ibland kan kännas väldigt jobbiga och svåra att hantera. Det kan handla om måltiderna, påklädningen, tiden framför TV"n eller datorn, sänggåendet eller tjat om godis Det här är vanliga vardagsproblem som de allra flesta familjer tampas med men som många gånger leder till tråkiga och onödiga konflikter i familjen. I Föräldrahjälpen får du lära dig mer om hur kognitiv beteendeterapi kan hjälpa dig att hantera de här problemen på ett strukturerat sätt. Du får både en förståelse för hur problemen uppkommer och en rad konkreta och effektiva tips och råd. Du får bland annat lära dig att vara sparsam med nejen, att sätta gränser och stå fast vid dem, att använda poängsystem och att uppmärksamma och bejaka det positiva. Med hjälp av de strategierna kan du både sätta upp mål och se till att steg för steg nå fram till dem. Som förälder är det aldrig för sent att göra rätt!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,65 MB

FILNAMN: Föräldrahjälpen.pdf

ISBN: 9789174630114

FÖRFATTARE: Liv Svirsky

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svirsky liv - föräldrahjälpen - förändra familjelivet med ...

Föräldrahjälpen Förändra familjelivet med KBT Liv Svirsky Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

9789174630091 by Smakprov Media AB - Issuu

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Jag förstår

RELATERADE BÖCKER