Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk

Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk-boken skrevs 2020-10-19 av författaren Andreas Håkansson. Du kan läsa Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Andreas Håkansson.

Rsfoodservice.se Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk Image

Mjölkpulvret och den pulverisering av vår matkultur som det givit upphov till väcker starka känslor. Har pulvermaten förstört smaklökarna på oss? Har den tagit död på glädjen i att laga mat från grunden? Eller har pulvret till och med förgiftat oss? För att besvara frågorna måste vi börja från början, hos pulvermjölkens pionjärer och deras passionerade kamp.Torkad mjölk har trots allt vunnit en framträdande roll i den moderna kosten världen över. Sveriges export av torkad mjölk beror till stor del på en handfull färgstarka pulverpionjärer.Det menar Andreas Håkansson, som i Pulverpionjärerna berättar om hur dessa personers udda visioner drev dem att ägna tio tusentals timmar åt att torka mjölk, om deras framgångar och om hur de trots briljans och brinnande engagemang så gott som alltid slutade sina liv i olycka och uppgivenhet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,40 MB

FILNAMN: Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk.pdf

ISBN: 9789188589613

FÖRFATTARE: Andreas Håkansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sven Wimnell 080201: Sveriges och omvärldens historia ...

På jobbet snackar vi om att göra något slags "pedagogiskt tema" i höst igen. Förra läsåret hade vi Pippi Långstrump som tema och det var fantastiskt roligt. Den här gången pratar några avdelningar på en av förskolorna om att göra något kring sjörövare och pirater och har pratat med oss i köket om vi kan hjälpa till och göra något kul kring det.

Håkansson andreas - det ängsliga matsamhället - det fina ...

Vatten är en på jorden allmänt förekommande kemisk förening, bestående av väte och syre, som är nödvändig för allt känt liv. [1] Det vetenskapliga namnet är divätemonoxid eller diväteoxid.Det latinska namnet aqua används ofta i bland annat innehållsförteckningar till kemiska och kosmetiska produkter. [2]Till vardags menar man med vatten bara dess flytande ...

RELATERADE BÖCKER