En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik

Vill du läsa En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Basile Catomeris. Att läsa En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik Image

Hur kommer det sig att Yoga har överlevt i tusentals år och fortfarande är lika aktuell? Var finns källorna till det vi idag kallar Yoga? En tidlös bok om Yoga öppnar dörren till den traditionella Yogaläran och dess ursprung. Ett så omfattande ämne kräver egentligen ett helt uppslagsverk, men här har författaren lyckats med konststycket att summera det väsentliga. Boken riktar sig till dig som är genuint nyfiken på vad Yoga egentligen har att erbjuda dagens människa. Som läsare får du en spännande inblick i en mångtusenårig kunskap som enligt traditionen överfördes muntligt från guru till lärjunge.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,31 MB

FILNAMN: En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik.pdf

ISBN: 9789187771118

FÖRFATTARE: Basile Catomeris

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Litteratur | Goswami Yoga Institute

Catoméris, Basile P.: EN TIDLÖS BOK OM YOGA. Ursprung, tradition, praktik. En sammanfattning av Basile P Catoméris lärjunge till Shri Shyam Sundar Goswami. Furulund: Alhambra, 2018. Första svenska upplagan. 180, (3) s. Inbunden i förlagets titeldekorerade pappband. Illustrerad i färg och svartvitt. (#140309) 125:-

yoga | Adlibris

Pris: 289 kr. Inbunden, 2018. Skickas inom 3-6 vardagar. Köp En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik av Basile Catomeris på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER