ASMR för nybörjare

ASMR för nybörjare är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Josefin Asmr. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken ASMR för nybörjare online.

Rsfoodservice.se ASMR för nybörjare Image

Har du svårt att sova och vill prova något nytt? Vill du känna dig lugn utan krav att öva på det? Känner du igen den kittlande känslan i huvudet när du hör vissa ljud? Då kan Det nya lugnet vara något för dig. Med över 13 miljoner videor på Youtube, har ASMR (Autonomous sensory meridian response) blivit ett världsfenomen. Med vad är ASMR egentligen? Låt en av Sveriges främsta ASMRtister Josefin förklara. Del 1 i hennes nya serie ljudböcker ger dig den perfekta introduktion. Främst handlar det inte om att lära dig om ASMR, utan att uppleva det, och låta dig själv njuta av rysningar och avslappning i hela kroppen.Forskning från University of Sheffield visar positiva psykiska och fysiska effekter i likhet med mindfullnessövningar. Hitta ditt lugn. Josefin ASMR är en av Sveriges största ASMRtister på Youtube, med över 18 000 prenumeranter. Hon själv vände sig till ASMR efter en period av psykisk ohälsa. Efter att hon hämtat sig bestämde hon sig för att satsa på att skapa ASMR-videor på svenska. Hon har gästat på P1 med Love Lyssarides och även varit med i Musikhjälpen. Hon betraktas som en ASMR-pionjär i Sverige.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,11 MB

FILNAMN: ASMR för nybörjare.pdf

ISBN: 9789178352746

FÖRFATTARE: Josefin Asmr

LADDA NER
LÄSA ONLINE

ASMR för nybörjare - Säters bibliotek

Meditation för nybörjare Meditation skänker välbefinnande och är avstressande. Du kan välja att gå en kurs där du lär dig alla redskap för en bra meditation. Men om du vill prova själv är allt du behöver en halvtimmes lugn och ro och en stol.

ASMR för nybörjare - Örebro bibliotek

ASMR för nybörjare (ljudbok) av Josefin Asmr (1 röst) Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-04-29. 27. Ladda ned Spara som favorit Laddas ned direkt Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android ...

RELATERADE BÖCKER