Kryddade resor : Sydostasien

Vill du läsa Kryddade resor : Sydostasien pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Helén Sahlstrand. Att läsa Kryddade resor : Sydostasien online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kryddade resor : Sydostasien Image

SYDOSTASIEN ÄR POPULÄRARE ÄR NÅGONSIN, både som resmål och när det gäller valet av middagsmat. Och det är lätt att förstå! Sydostasien bjuder på - vänliga, leende människor, vackra omgivningar, värme och underbar,smakrik mat. I boken "Kryddade resor - Sydostasien" får du följa med till Vietnam, Laos, Kambodja, Thailand och Malaysia - fem spännande och mycket varierande länder. Du får följa med bortom de stora turiststråken och uppleva människomöten, platser och kulturer. På ett inspirerande sätt delar Helén Sahlstrand med sig av reseupplevelser, intressanta fakta, resetips och vackra bilder från sina många resor till Sydostasien. Du får även några av hennes favorit recept från länderna. Recept som har anpassats efter våra svenska förhållanden och råvaror, men utan att gå miste om de underbara asiatiska smakerna! Kryddade resor - Sydostasien, är ingen massiv tungläst guidebok, utan en bok som inspirerar och väcker nyfikenhet för länderna - dess befolkning, kultur, natur och deras underbara mat och till att resa på ett mer "kryddat" sätt. För resa är mycket mer än bara sol och bad. Kryddade resor - Sydostasien, är en bok för dig som älskar att resa och är intresserad av andra kulturer. Men det är även en bok för dig som bara vill drömma dig bort ett tag! Kryddade resor - Sydostasien, är en unik resebok att bli inspirerad av!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,71 MB

FILNAMN: Kryddade resor : Sydostasien.pdf

ISBN: 9789198145304

FÖRFATTARE: Helén Sahlstrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Krydda din resan | Kryddade Resor

Läs & Res arrangerar sedan 1979 resor till främst Afrika, Asien och Latinamerika. Vi vill genom lärorika resor skapa intresse för omvärlden och möjliggöra möten på lika villkor som överbrygger kulturella skillnader. Vi utvecklar socialt och ekologiskt hållbara resor samt verkar för att sprida intresse för ett medvetet resande.

Kryddade resor - Home | Facebook

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ...

RELATERADE BÖCKER