247 Svenska Konsthantverkare : en guide från Söder till Norr

247 Svenska Konsthantverkare : en guide från Söder till Norr är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Monika Sarstad. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken 247 Svenska Konsthantverkare : en guide från Söder till Norr online.

Rsfoodservice.se 247 Svenska Konsthantverkare : en guide från Söder till Norr Image

Sverige är stort. På kartan och i konsthantverket. Från krukmakaren i Ystad till silversmeden i norr formas föremål av helt olika skepnad. Handens närvaro har varit svår att överge. Denna bok rymmer 247 utövare. 247 olika temperament och en uppsjö stilar och tekniker. Klassiska unikat sida vid sida med konceptuella äventyr och vardagsenkla bruksföremål. Många talar idag om att konsthantverket är mer spännande och i starkare utveckling än till och med konstområdet, som av hävd alltid betraktats som något av kulturens spjutspets i kraft av sitt oberoende och extremt personliga villkor. Denna bok, den första inventeringen på många år, skvallrar om att någonting verkligen hänt både inom konsthantverkets egna domäner och i relation till närliggande konstområden. Ett generöst bildmaterial presenterar de enskilda utövarna och den rikedom som präglar det svenska konsthantverket.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,73 MB

FILNAMN: 247 Svenska Konsthantverkare : en guide från Söder till Norr.pdf

ISBN: 9789185689231

FÖRFATTARE: Monika Sarstad

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Aftonbladet it: Stugdrömmar

Söker du efter "247 Svenska Konsthantverkare : en guide från Söder till Norr" av Monika Sarstad? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

Swede Stops Guide | Husbilsklubben.se

En svensk sajt med hus runt om i Europa. ... vips en guide till gästgiverieroch kaffestugor! Österlens pärlor www.tomelilla.se Ett bra tips är att kolla in kommunernas egna sajter i turistbygder. ... från Strömstad i norr till Laholm i söder. Seriös och välordnad sajt, lättnavigerad, ...

RELATERADE BÖCKER