I all hemlighet/Lustfylld agenda

I all hemlighet/Lustfylld agenda är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Carole Mortimer,Caitlin Crews. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken I all hemlighet/Lustfylld agenda online.

Rsfoodservice.se I all hemlighet/Lustfylld agenda Image

I all hemlighet Prinsessan Valentina vill desperat undkomma den kvävande och inrutade kungliga tillvaron. När hon av en slump stöter på en kvinna som liknar henne på pricken tar de chansen och byter liv med varandra. Men att lura Natalies chef Achilles Casilieris är svårare än Valentina föreställt sig - speciellt när hans blickar gör henne het av längtan!Lustfylld agenda Den sista person Lia förväntar sig möta på sin pappas begravning är Gregorio de la Cruz - mannen som försökte kyssa henne när hon var ute med sin fästman, och som senare drev hennes pappa i döden med hänsynslösa affärsmetoder. Nu är den arroganta miljardären tillbaka med en agenda, och han verkar inte vilja ge sig.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,57 MB

FILNAMN: I all hemlighet/Lustfylld agenda.pdf

ISBN: 9789150724219

FÖRFATTARE: Carole Mortimer,Caitlin Crews

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Caitlin Crews - Elisa Kirja

I all hemlighetMiniserie: Skandal i kungahuset (2) Prinsessan Valentina vill desperat undkomma den kvävande och inrutade kungliga tillvaron. När hon av en slump stöter på en kvinna som liknar henne på pricken tar de chansen och byter liv med varandra. Men att lura Natalies chef Achilles Casilieris är svårare än Valentina föreställt sig - speciellt när hans blickar gör henne het ...

I all hemlighet ; Lustfylld agenda av Carole Mortimer ...

(ersätts av plugin) » Read more about: Placeholder: Författarinfo »

RELATERADE BÖCKER