Ledarguiden 2

Ledarguiden 2 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Johan Reftel,Henrik Brosché. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ledarguiden 2 online.

Rsfoodservice.se Ledarguiden 2 Image

Ledarguiden - del 2 är riktad till dem som hunnit få viss erfarenhet som unga ledare. Här lyfts fram att de är föredömen i gruppen och att vad de säger och gör spelar roll. Gruppens utveckling beskrivs bland annat, samt olika ledarstilar. Boken bidrar också med praktiska tips inför lägret.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,93 MB

FILNAMN: Ledarguiden 2.pdf

ISBN: 9789173154352

FÖRFATTARE: Johan Reftel,Henrik Brosché

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ledarguiden | Askims IK

Handledning till samtliga fyra ledarguiden-häften. Ledarguiderna kan användas helt fristående och delas ut till de unga ledarna som hjälp i deras arbete. Men häftena kan också användas som utgångspunkt på ledarutbildningsdagar. I det arbetet är handledningen en konkret hjälp. Här får du tips på övningar, samtalsfrågor och flertalet kopieringsunderlag. Henrik Brosché och Johan ...

Ledarguiden - Del 2 av Johan Reftel och Henrik Brosché ...

Ledarguiden - del 2 är riktad till dem som hunnit få viss erfarenhet som unga ledare. Här lyfts fram att de är föredömen i gruppen och att vad de säger och gör spelar roll. Gruppens utveckling beskrivs bland annat, samt olika ledarstilar.

RELATERADE BÖCKER