De fattigas manifest : lösningarna kommer underifrån

De fattigas manifest : lösningarna kommer underifrån är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Francisko Van Der Hoff Boersma. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken De fattigas manifest : lösningarna kommer underifrån online.

Rsfoodservice.se De fattigas manifest : lösningarna kommer underifrån Image

Finanskrisen 2007-2008 var den värsta finansiella krisen sedan 1929. Men krafttagen för att strama åt vår kollapsande välfärds ekonomi uteblev. I stället fortsätter vi i samma spår. Detta föranledde Francisco Van der Hoff Boersma, en av grundarna till fair trade- konceptet, att skriva sitt manifest. Han har levt stora delar av sitt liv som arbetarpräst bland de fattigaste och mest underprivilegierade, och utifrån dessa erfarenheter beskriver han sina tankar om en solidarisk samhälls ekonomi. Och det är allt annat än lösa teorier och luftslott. I mer än 30 år har han sett detta ekonomiska system fungera i liten skala. »Rättvis handel har fått en världsomspännande utbredning som ingen hade kunnat ana från början« skriver Francisco Van der Hoff Boersma. »Det är ett av de fåtaliga ekonomiska system som fungerar utan att åstadkomma uteslutning och som låter de fattiga gå från utanförskap till att bli verksamma i en ekonomi som inte hela tiden försöker skada dem. Med denna erfarenhet i ryggen har jag en övertygelse: vi kan förändra det rådande systemet på hela jordklotet.«

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,95 MB

FILNAMN: De fattigas manifest : lösningarna kommer underifrån.pdf

ISBN: 9789173154581

FÖRFATTARE: Francisko Van Der Hoff Boersma

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Samhälle & Debatt | Din Bok

Framgångsteologi vi behöver mer av Fransisco van der Hoff Broersma "De fattigas manifest. Lösningarna kommer underifrån" (Argument)

De fattigas manifest : lösningarna kommer underifrån ...

Långa tider har Georgien varit ockuperat av fientliga makter.

RELATERADE BÖCKER