Att förlåta det oförlåtliga

Att förlåta det oförlåtliga-boken skrevs 2011-12-07 av författaren Gunilla Brattberg. Du kan läsa Att förlåta det oförlåtliga-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Gunilla Brattberg.

Rsfoodservice.se Att förlåta det oförlåtliga Image

Kan man verkligen förlåta en förövare? Hur förlåter man sig själv för begångna misstag? Är inte övergrepp oförlåtliga? Hur hanterar man sitt hämndbegär? Kan man förlåta myndighetsövergrepp? Vad är moraliskt ansvar? Hur kommer man vidare i livet efter olika typer av övergrepp? När jag genom åren har känt behov av att reda ut olika begrepp för mig själv och mina patienter har jag skrivit en bok. På så sätt har böckerna Ömma tår, Att acceptera det oacceptabla och Att hantera det ohanterbara kommit till. Denna bok, Att förlåta det oförlåtliga, är ytterligare ett bidrag i den serien av rehabiliterings litteratur.Syftet är denna gång att utforska begreppen förlåtelse och försoning och hur man kan använda dessa begrepp i möten med kränkta, traumatiserade och bittra människor, eller i sitt eget liv om man själv har den erfarenheten. Boken vänder sig huvudsakligen till långtidssjukskrivna människor med traumatiska erfarenheter, och till dem som möter dessa människor i olika behandlingssituationer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,70 MB

FILNAMN: Att förlåta det oförlåtliga.pdf

ISBN: 9789197716130

FÖRFATTARE: Gunilla Brattberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

112. Förlåta det oförlåtliga? | Självklart on acast

Följande exempel på kapitel ger en god bild av innehållet: Att acceptera det oacceptabla, Att förlåta det oförlåtliga, Att hantera det ohanterbara, Att bli bedömd och missbedömd, Att återvinna människor. Boken förmedlar råd till läkare och patienter om ur man kan hjälpa människor som av olika anledningar, ...

Att förlåta. - Amelia

Att förlåta det oförlåtliga (Häftad, 2011) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

RELATERADE BÖCKER