Begär : oanständiga berättelser

Begär : oanständiga berättelser-boken skrevs 2013-05-02 av författaren Malva B. Du kan läsa Begär : oanständiga berättelser-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Malva B.

Rsfoodservice.se Begär : oanständiga berättelser Image

Möt det världsvana paret på semester i swingersparadiset i Frankrike, Frida, som åker till Uganda för att skriva och får uppleva den stora passionen med guiden Peace, den unga tjejen som testar sitt livs första trekant - och många fler. Alla söker de den sexuella extasen. Malva B lyckas kombinera oväntade historier med med ren lust. Det är välskrivet, annorlunda och framförallt - fyllt av sexscener så ångande heta att läseren rodnar! Brännheta erotiska noveller om HENNE, ur hennes perspektiv. Sinnligt, sexigt och stundtals smärtsamt.Framröstad till Sveriges bästa novellsamling av tidningen Vi Läsers läsare 2013.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,99 MB

FILNAMN: Begär : oanständiga berättelser.pdf

ISBN: 9789186845469

FÖRFATTARE: Malva B

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Begär : oanständiga berättelser - Malva B. - Äänikirja - E ...

Begär : oanständiga berättelser Malva B. (E-kirja) Lähetä ystävälle € 8.95 Lukumäärä . Lataa. Sääst ...

Begär oanständiga berättelser | Stockholms Stadsbibliotek

Begär, oanständiga berättelser av Malva B Publicerat: 6 juni, 2013 i Böcker om sex & sex i böcker, Bloggambassadör för bokmässan 2013, Kvinnor som har sex med kvinnor (KSK), Relationer, Sex i ord och bild Etiketter:erotiska noveller, komma ut, Malva B, oanständiga berättelser, smekmånad

RELATERADE BÖCKER