Mica - dotter av Solfolket

Mica - dotter av Solfolket är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anders Jacobsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mica - dotter av Solfolket online.

Rsfoodservice.se Mica - dotter av Solfolket Image

Mica Kroon är nitton år och går sista året på gymnasiet. Hon är duktig i skolan, är stark och självständig och har flyt i livet. Tills hon en dag, under ett anfall av smärta, upptäcker något som förändrar allt hon känner till. En parallell, mörk och äventyrlig värld öppnar sig och vänder upp och ner på hennes liv. Inget eller ingen är vad det verkat vara, vare sig hon själv, barndomskompisen Saga, pojkvännen Petrus eller föräldrarna. En skoningslös kamp mellan mörker och ljus tar sin början, samtidigt som Mica envist försöker hålla fast vid sitt gamla liv. Det hon upptäckt kommer att ändra hennes liv för alltid och hon tvingas inse att hon har en viktig roll att fylla i striden som pågår mellan gott och ont. Efter närmare 12 miljoner sålda barnböcker (Sagan om Sune, Berts Dagbok, Håkan Bråkan och böckerna om Kip Jansson) kommer nu Anders Jacobsson med sin första fantasyroman, Mica - dotter av Solfolket.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,83 MB

FILNAMN: Mica - dotter av Solfolket.pdf

ISBN: 9789175991078

FÖRFATTARE: Anders Jacobsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mica - dotter av Solfolket - Anders Jacobsson - ebok ...

Hans fantasyroman Mica - dotter av Solfolket handlar om Mica, en ganska vanlig tjej som har ett ganska vanligt tonårsliv tills hon upptäcker att det existerar en mörk parallell värld. Allting vänds upp och ner och inget är längre vad det verkar vara, vare sig hon själv, hennes vänner, pojkvän och familj.

Mica - dotter av Solfolket av Anders Jacobsson - Mörkersdottir

Mica - Dotter av Solfolket av Anders Jacobsson Originaltitel: Mica - Dotter av Solfolket. Sidor: 335 (Danskt band) Serie: Solfolkskrönikan (del 1) Ålder: Unga vuxna "Mica Kroon är nitton år och går sista året på gymnasiet. Hon är duktig i skolan, är stark och självständig och har flyt i livet.

RELATERADE BÖCKER