Ett hål i själen

Ett hål i själen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Elena Nord. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ett hål i själen online.

Rsfoodservice.se Ett hål i själen Image

Denna bok handlar om en ung flickas liv som förändras drastiskt genom att hennes pappa utsätter henne för sexuella övergrepp under flera år. Jag vet för den flickan är jag.Boken var svår att skriva då känslan av skuld och skam var djupt förankrad i mig. Att som barn vara tyst och undanhålla omvärlden det som pågick, blev min vardag. Föräldrar som utsätter sina barn för dessa handlingar förgör dem och skadar dem för all framtid och detta pågår ständigt.Under tiden ni läser denna bok utsätts barn i Sverige i dag 2012 för sexuella övergrepp.Med denna bok lämnar jag över all skuld och skam där den hör hemma, hos min pappa, jag har burit på den länge nog.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,73 MB

FILNAMN: Ett hål i själen.pdf

ISBN: 9789198023145

FÖRFATTARE: Elena Nord

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ett hål i själen - Täby Bibliotek

Ett hål i själen är den första boken i en serie om 10 böcker. De är spännande, lite kusliga och totalt maniska. Man kan inte sluta läsa när man väl har börjat.

6 ex Ett hål i själen - Författare: Kjetil Johnsen - (med ...

Ett hål i själen november 27, 2014 november 27, 2014 Jag har under kvällarna ägnat mig åt att läsa ett av de boktips jag fick under min D-uppsatstid: Kjetil Johnsens Ett hål i själen .

RELATERADE BÖCKER