Ett hål i själen

Ett hål i själen-boken skrevs 2012-05-09 av författaren Elena Nord. Du kan läsa Ett hål i själen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Elena Nord.

Rsfoodservice.se Ett hål i själen Image

Denna bok handlar om en ung flickas liv som förändras drastiskt genom att hennes pappa utsätter henne för sexuella övergrepp under flera år. Jag vet för den flickan är jag.Boken var svår att skriva då känslan av skuld och skam var djupt förankrad i mig. Att som barn vara tyst och undanhålla omvärlden det som pågick, blev min vardag. Föräldrar som utsätter sina barn för dessa handlingar förgör dem och skadar dem för all framtid och detta pågår ständigt.Under tiden ni läser denna bok utsätts barn i Sverige i dag 2012 för sexuella övergrepp.Med denna bok lämnar jag över all skuld och skam där den hör hemma, hos min pappa, jag har burit på den länge nog.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,61 MB

FILNAMN: Ett hål i själen.pdf

ISBN: 9789198023145

FÖRFATTARE: Elena Nord

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bokzoem: Recension: TRE#1- Ett Hål I själen //Emme

Ett hål i själen av den norske författaren Kjetil Johnsen är den första i en serie om kärlek, vänskap, ensamhet och mord kallad TRE. Den börjar dramatiskt med ett kvinnolik inlindad i genomskinlig plast som hittas vid vattenbrynet.

Tre 1 - Ett hål i själen - Kjetil Johnsen - E-bok - BookBeat

Ett hål i själen. 3.75 12 5 Författare: Kjetil Johnsen. Finns som e-bok. TRE - en serie om kärlek, vänskap, ensamhet och mord. En ung flicka hittas död, flytande i den lilla insjön vid Dypdal. Hon är naken och inlindad i plast. Hon har blivit mördad av någon hon kände.

RELATERADE BÖCKER