Det kändes lugnt när mina känslor dog

Det kändes lugnt när mina känslor dog-boken skrevs 2016-05-27 av författaren Bim Eriksson. Du kan läsa Det kändes lugnt när mina känslor dog-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Bim Eriksson.

Rsfoodservice.se Det kändes lugnt när mina känslor dog Image

  Den politiske debattören, konstnären och serietecknaren Bim Eriksson, debuterar här i bokform, med bilder och serier som inte liknar något annat. Hon tar den tecknade serien till en ny dimension, som är på samma gång provocerande och poetisk. Det kändes lugnt när mina känslor dog är en självbiografisk seriesamling av bilder och berättelser. Som en blandning av kladdig make up och feministisk samhällskritik. Det är absurt och humoristiskt med psykologiska övertoner, där huvudpersonen till slut räddas av "Existensens heliga moder". Boken formar sig till ett experiment, som gestaltas både på det personliga, sociala och politiska planet. Huvudpersonen tar selfies för att se om det sorgsna också syns på utsidan, och blir vän med en häst, samtidigt som begravningen av en hamster blir livsavgörande. Oväntade dialoger, obegripliga separationer och förödande förhållanden, skrik och rop på hjälp. Bim Eriksson beskriver själv: "Jag minns inte riktigt när mina känslor dog. Om det var på hösten när du bytte stad utan att tala om det för mig och sen ljög eller om det var i samband med att hamstern dog. Kanske var det när du var ett rövhål och sa att vi inte kunde ses mer för att jag skulle bli så himla kär i dig eller var det när du trodde att chokladresterna i min säng i själva verket var bajs?"

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,67 MB

FILNAMN: Det kändes lugnt när mina känslor dog.pdf

ISBN: 9789175151564

FÖRFATTARE: Bim Eriksson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det kändes lugnt när mina känslor dog - Buuks

Det kändes lugnt när mina känslor dog av Eriksson, Bim: Den politiske debattören, konstnären och serietecknaren Bim Eriksson, debuterar här i bokform, med bilder och serier som inte liknar något annat. Hon tar den tecknade serien till en ny dimension, som är på samma gång provocerande och poetisk. Det kändes lugnt när mina känslor dog är en självbiografisk seriesamling av bilder ...

Det kändes lugnt när mina känslor dog av Bim Eriksson SC

Det bästa är ändå att den går snabbt att läsa, är lätta att bläddra tillbaka i och upptäcka nya detaljer och således inte kräver mängder av fokus. Det finns alltså inga ursäkter för att inte läsa Det kändes lugnt när mina känslor dog, och djupdyka in i en feministisk skildring av kvinnlighet i konstrast till samhället år 2016.

RELATERADE BÖCKER