Det kändes lugnt när mina känslor dog

Vill du läsa Det kändes lugnt när mina känslor dog pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bim Eriksson. Att läsa Det kändes lugnt när mina känslor dog online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Det kändes lugnt när mina känslor dog Image

  Den politiske debattören, konstnären och serietecknaren Bim Eriksson, debuterar här i bokform, med bilder och serier som inte liknar något annat. Hon tar den tecknade serien till en ny dimension, som är på samma gång provocerande och poetisk. Det kändes lugnt när mina känslor dog är en självbiografisk seriesamling av bilder och berättelser. Som en blandning av kladdig make up och feministisk samhällskritik. Det är absurt och humoristiskt med psykologiska övertoner, där huvudpersonen till slut räddas av "Existensens heliga moder". Boken formar sig till ett experiment, som gestaltas både på det personliga, sociala och politiska planet. Huvudpersonen tar selfies för att se om det sorgsna också syns på utsidan, och blir vän med en häst, samtidigt som begravningen av en hamster blir livsavgörande. Oväntade dialoger, obegripliga separationer och förödande förhållanden, skrik och rop på hjälp. Bim Eriksson beskriver själv: "Jag minns inte riktigt när mina känslor dog. Om det var på hösten när du bytte stad utan att tala om det för mig och sen ljög eller om det var i samband med att hamstern dog. Kanske var det när du var ett rövhål och sa att vi inte kunde ses mer för att jag skulle bli så himla kär i dig eller var det när du trodde att chokladresterna i min säng i själva verket var bajs?"

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,45 MB

FILNAMN: Det kändes lugnt när mina känslor dog.pdf

ISBN: 9789175151564

FÖRFATTARE: Bim Eriksson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Explodera Av Känslor

Exact matches only . Hidden label . Hidden label

det kändes lugnt när mina känslor dog. | Sandra Beijer

DET KÄNDES LUNGT NÄR MINA KÄNSLOR DOG. ... den bara landade i brevlådan precis rätt i tid. Shit vad jag varit överallt och ingenstans i mina känslor och tankar på sista tiden, jag har mått väldigt dåligt men i stunder också riktigt, ... lite med träningen och när jag gör det fallerar också massa annat.

RELATERADE BÖCKER