Vilda Norden

Vill du läsa Vilda Norden pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jan Pedersen,Henrik Karlsson. Att läsa Vilda Norden online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Vilda Norden Image

Med Vilda Norden vill två av Sveriges mest meriterade naturfotografer, Jan Pedersen och Henrik Karlsson, väcka intresse och sprida kunskap om Nordens natur och djurliv. Vilda Norden berättar om mycket av det som är unikt i Sverige, Finland, Island, Norge med Svalbard och Danmark med Färöarna och Grönland. Många spektakulära naturskådespel återkommer varje år. Groddjur och insekter är små men spännande ändå om man vet något om dem. Större djur, som späckhuggare, björn och järv, har blivit tillgängliga naturupplevelser i världsklass. Vilda Norden tipsar om när och var man ska befinna sig för att få uppleva dem. En del arter, som staren, minskar i antal. Andra, som havsörnen, ökar efter att ha varit nära att utrotas. Det här tas också upp i Vilda Norden. Vi behöver bli fler som upptäcker naturens mångfald och hur den berikar våra liv. Vi behöver bli många fler som engagerar oss i skyddet av allt det som vi annars riskerar att förlora. För alla som är nyfikna på naturens under är Vilda Norden en stor inspirationskälla.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,95 MB

FILNAMN: Vilda Norden.pdf

ISBN: 9789187283925

FÖRFATTARE: Jan Pedersen,Henrik Karlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vilda djur - Världsnaturfonden WWF

Vilda norden book. Read reviews from world's largest community for readers. Med den här boken vill naturfotograferna Jan Pedersen och Henrik Karlsson öka...

Vilda kulturväxtsläktingar - Nordgen

Vilda Norden. 943 gillar. Fotoprojekt som syftar till att uppmärksamma nordens natur. Photo project with the aim to acknowledge the nature in the Nordic countries.

RELATERADE BÖCKER