Familjebrunch

Familjebrunch-boken skrevs 2015-09-24 av författaren Annika Estassy. Du kan läsa Familjebrunch-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Annika Estassy.

Rsfoodservice.se Familjebrunch Image

Novell från feelgood-författaren Annika Estassy! Annika Estassy föddes 1962 i Nice och bodde i Senegal och Frankrike tills hon som trettonåring flyttade till Ljusdal i Hälsingland. Idag bor hon i Solna, arbetar i Stockholm och tillbringar helgerna i Roslagens skärgård. I många år arbetade hon inom filmbranschen men är nu verksam som chef på Studieförbundet Vuxenskolan. Hon debuterade 2013 med den mycket uppmärksammade Solviken, en varm relationsroman om ödet och kärleken. Uppföljaren Croissants till frukost (2014) hyllades både av recensenter och läsare. Underhållande läsning av hög kvalité. - LitteraturMagazinet Lättläst och trevligt om hur oförmågan att tala om det verkligt viktiga riskerar att krossa drömmar. - Tara

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,89 MB

FILNAMN: Familjebrunch.pdf

ISBN: 9789176290781

FÖRFATTARE: Annika Estassy

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Familjebrunch med Alfons - Liniz's resor

Familjebrunch. av Annika Estassy Novell från feelgood-författaren Annika Estassy! Annika Estassy föddes 1962 i Nice och bodde i Senegal och Frankrike tills hon som trettonåring flyttade till Ljusdal i Hälsingland. Idag bor hon i Solna, arbetar i Stockholm och tillbringar helgerna i Roslagens skärgård.

Familjebrunch / Ljudbok

Pris: 19 kr. E-bok, 2015. Laddas ned direkt. Köp Familjebrunch av Annika Estassy på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER