Konsten att skriva en bästsäljare

Konsten att skriva en bästsäljare är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Wennersten Lina,Lagerwall Katarina. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Konsten att skriva en bästsäljare online.

Rsfoodservice.se Konsten att skriva en bästsäljare Image

Den här boken vill väcka lust och få människor att tro på sina författardrömmar och riktar sig till den som vill skriva för en bred läsarskara. Svensk litteratur lyckas numera väl både i Sverige och utomlands. Men hur skriver man en bästsäljare? Det här är den första svenska handboken som sätter bästsäljaren under lupp och ställer frågan till dem som bevisligen vet hur man gör. Boken guidar läsaren från den första vaga bokidén till färdigt manus, utgivning, marknadsföring och försäljning. Stommen är intervjuer med kända författare (Jonas Jonasson, Karin Alvtegen, Katarina Mazetti, Henning Mankell, Håkan Nesser, Mari Jungstedt, Jan Guillou, Leif GW Persson m.fl.) förläggare och andra experter som delar med sig av sina erfarenheter. Tonen i boken är lättsam och innehåller många faktarutor, så-gör-du-listor och lärorika exempel. En inspirerande, underhållande och faktafylld vägbeskrivning till bokhandelns topplistor. Författarna är journalister med mångårig erfarenhet från dags- och kvällspress och med ett brinnande intresse för litteratur. Katarina Lagerwall har arbetat på några av landets största dagstidningar, bland annat Expressen, Aftonbladet och Dagens Nyheter, samt varit bokrecensent på Stockholm City. Lina Wennersten har bland annat arbetat på Svenska Dagbladets kulturredaktion och som redaktör på Språktidningen. Hon har även varit bokredaktör på Stockholm City. "Något att rekommendera för såväl allmänt intresserade som seriöst aspirerande författare" Henrik Ahlgren, BTJ

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,61 MB

FILNAMN: Konsten att skriva en bästsäljare.pdf

ISBN: 9789150115000

FÖRFATTARE: Wennersten Lina,Lagerwall Katarina

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Katarina Lagerwall, Lina Wennersten: Konsten att skriva en ...

2011, Inbunden. Köp boken Konsten att skriva en bästsäljare hos oss!

Marco Polo - konsten att skriva en bästsäljare - P3 ...

Konsten att skriva en bästsäljare. Författarna definierar vad som är en bästsäljare, tar upp skrivprocessen från idé till manus, kontakter med förlag och marknadsföring samt mycket annat som berör det skrivande livet.

RELATERADE BÖCKER