Postcard Killers

Postcard Killers-boken skrevs none av författaren Liza Marklund,James Patterson. Du kan läsa Postcard Killers-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Liza Marklund,James Patterson.

Rsfoodservice.se Postcard Killers Image

Medierna kallar dem The Postcard Killers. De är unga, vackra och välutbildade - och de skär halsen av unga människor över hela Europa.Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.Nu har de kommit till Stockholm. Det inser Dessie Larsson, journalist på tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack.Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare från New York, dras hon motvilligt in i våldsverkarnas vanvettiga värld.Jacob Kanon har varit mördarna hack i häl i ett halvår, och hans skäl är djupt personligt. Hans dotter Kimmy är ett av deras offer.Han har bara ett mål i livet: De ska jagas till helvetet fryser.Jacob och Dessie befinner sig snart i en accelererande spiral av våld och död.Vilka är mördarna? Vad driver dem? Hur kan de stoppas?Till slut återstår bara en rasande kamp mot klockan - och tusen kilometer norrländsk asfalt...Postcard Killers är ett unikt romanprojekt mellan svenska Liza Marklund och den amerikanske författaren James Patterson.Den är en internationell thriller i halsbrytande tempo och med rader av våldsamma vändpunkter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,30 MB

FILNAMN: Postcard Killers.pdf

ISBN: 9789164241450

FÖRFATTARE: Liza Marklund,James Patterson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Postcard Killers - Pocketförlaget

Medierna kallar dem The Postcard Killers. De är unga, vackra och välutbildade - och de skär halsen av unga människor över hela Europa. Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.Nu har de kommit till Stockholm.

Postcard Killers - Liza Marklund, James Patterson - E ...

Pris: 115 kr. pocket, 2011. Tillfälligt slut. Köp boken Postcard Killers av James Patterson (ISBN 9780099550051) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER