Männen i Kreml : inifrån Putins hov

Männen i Kreml : inifrån Putins hov är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Michail Zygar. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Männen i Kreml : inifrån Putins hov online.

Rsfoodservice.se Männen i Kreml : inifrån Putins hov Image

Vad ligger bakom politiken i Vladimir Putins Ryssland? Hur fattas besluten? För att få svar på dessa frågor gick journalisten Michail Zygar direkt på kärnan Putins innersta krets. Genom sina kontakter kunde han genomföra unika intervjuer med ledande ryska politiker, beslutsfattare och oligarker av idag och igår. Det tog många år att få dem att prata öppet, men till slut började de berätta. Resultatet är en avslöjande skildring av spelet i maktens korridorer under Putins styre. Zygar värjer sig mot bilden av Putin som en slug marionettspelare både den demoniserade versionen som framhålls i väst och den dyrkande versionen som propageras i rysk statlig media. I stället gör han utifrån de fakta han får fram en saklig beskrivning av hur beslutsfattandet i Kreml faktiskt gått till. Och de politiska besluten framstår som allt annat än planerade, utan i hög grad kortsiktiga taktiska svar på yttre händelser ofta utan logik, konsekvens eller strategiska mål. Männen i Kreml är en bladvändare om det moderna Rysslands politiska historia. Boken är redan en internationell succé och bör läsas av alla som vill förstå vart Ryssland är på väg och varför.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,47 MB

FILNAMN: Männen i Kreml : inifrån Putins hov.pdf

ISBN: 9789170379406

FÖRFATTARE: Michail Zygar

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Männen i Kreml inifrån Putins hov | Stockholms Stadsbibliotek

Pris: 213 kr. inbunden, 2017. Tillfälligt slut. Köp boken Männen i Kreml : inifrån Putins hov av Michail Zygar (ISBN 9789170379406) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Männen i Kreml : Inifrån Putins hov - Michail Zygar ...

Den ryska författaren och journalisten Michail Zygar kommer till Stockholm 4-5 april för att berätta om boken Männen i Kreml - inifrån Putins hov och delta i ett samtal med Anna-Lena Laurén på Kulturhuset.. Michail Zygars bok Männen i Kreml blev en storsäljare i Ryssland när den kom ut hösten 2015 och har kallats en milstolpe inom rysk journalistik.

RELATERADE BÖCKER