En dag, Jennifer

Vill du läsa En dag, Jennifer pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Risto Pakarinen. Att läsa En dag, Jennifer online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En dag, Jennifer Image

Tänk om enda vägen framåt är att resa tillbaka? Peter har kört fast. Hans karriär har gått i stå, vännerna träffar han bara på Facebook och kärlekslivet har nått sitt bäst före-datum. Men efter att en kväll ha tittat på Tillbaka till framtiden får han en idé - han ska resa tillbaka till den tid då hela livet låg öppet framför honom. Då hans enda bekymmer var vilka stentvättade jeans han skulle ta på sig och vilken tjej som satt bredvid honom på engelskalektionen.Tillbaka till 1986. Sagt och gjort. Han stänger av sin mobil, flyttar in i sitt gamla pojkrum, låter håret växa och hänger sig åt sitt stora projekt. Att få en andra chans med sin första stora kärlek, Jennifer. Men tidsresor har sina komplikationer. Särskilt när alla andra befinner sig i nuet. *** Risto Pakarinen är född och uppvuxen i Finland men bor med sin familj i Stockholm sedan 20 år. Debutromanen En dag, Jennifer är en internationell framgångssaga redan innan den kommit ut. HarperCollins Kanada köpte världsrättigheterna till boken som ska ges ut i flera länder, bland annat i Tyskland och Finland.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,26 MB

FILNAMN: En dag, Jennifer.pdf

ISBN: 9789176337257

FÖRFATTARE: Risto Pakarinen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En dag, Jennifer - Ugglan

Hejsan! Äntligen hemma igen och idag bjuder jag på en "gammal, vanlig, hederlig" VLOGG! VANLIGA FRÅGOR - Jag är född 2002 - Fideli är ett sto född 2008 - Nalle är en valack född 2005 ...

En dag, Jennifer - Risto Pakarinen - ebok (9789150727197 ...

" En dag, Jennifer är en nostalgisk resa till 80-talet med stor igenkänningsfaktor i alla fall för mig … Jag blir väldigt charmad av den här boken och ser fram emot fler böcker av den här författaren." - Pirjo "[En dag, Jennifer] är en härlig feelgood i "Tillbaka till framtiden" - anda … En mycket bra debutroman.

RELATERADE BÖCKER