Dracula

Vill du läsa Dracula pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bram Stoker. Att läsa Dracula online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Dracula Image

Den unge advokaten Jonathan Harker reser till Transsylvanien för att slutföra en fastighetsaffär med den excentriske greve Dracula, som visar sig ha sidor som Harker inte räknat med. I hans dagbok framträder ett gåtfullt porträtt av greven och hans slott. Varför vill Dracula bara träffas på nätterna? Var finns tjänstefolket? Och förväntas Jonathan stanna och utnyttja grevens gästfrihet längre än han från början tänkt sig? Oförklarliga saker börjar strax därefter hända Jonathans fästmö Mina och hennes vän Lucy hemma i England. Doktor Abraham van Helsing inkallas från Amsterdam för att reda ut vilken egendomlig sjukdom som tyckts drabba Lucy och som får henne att tappa all sin livslust. Snart påbörjas en häxjakt som tvingar Jonathan och hans vänner och att ompröva sina övertygelser om att allt har en naturlig förklaring. Dracula är en odödlig roman, här i en oavkortad översättning av originalutgåvan från 1897. Denna version innehåller också den korta historien "Draculas gäst", ett kapitel som Bram Stokers förläggare var tvungen att stryka av utrymmesskäl, men som nu är tillbaka och ger ytterligare liv åt den klassiska historien.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,39 MB

FILNAMN: Dracula.pdf

ISBN: 9789187573415

FÖRFATTARE: Bram Stoker

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den verklige Dracula | Popularhistoria.se

Dracula är skriven av den irländske författaren Bram Stoker år 1897. Den version jag har läst är H:ströms Gotiksamling på 574 sidor. Den äkta versionen, den långa versionen och den med den inbjudande framsidan med den vita törstande vampyrkäken.Redan på sida ett så kastas du in i en spännande handling och på varenda sida händer multum av skilda saker fast i en lagom takt ...

Dracula | Netflix Official Site

Dracula on irlantilaisen kirjailijan Bram Stokerin luoma vampyyrihahmo.Ensimmäisen kerran Dracula esiintyy Stokerin vuonna 1897 julkaistussa romaanissa Dracula, ja hahmoa on sen jälkeen käytetty hyvin useasti etenkin elokuvissa.. Dracula on kreivi, jonka koti on transilvanialainen linna. Hän elää ihmisverellä, jota hän imee uhreistaan.

RELATERADE BÖCKER