Slummer - Del 4

Vill du läsa Slummer - Del 4 pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lena Ollmark,Håkan Östlundh. Att läsa Slummer - Del 4 online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Slummer - Del 4 Image

Vad gömmer sig i det gamla sanatoriet? SLUMMER är en tät, skrämmande thriller om en tilltagande mardröm. DET ÄR MITT I VINTERN när Johan återvänder till sin hemby i de mörka, norrländska skogarna. Ett övergivet sjukhus ska byggas om till hotell och han är där för att leda stambytet. Ett snabbt jobb, bra pengar. Men den öde byggnaden väcker barndomsminnen, och bygget krånglar. Det slitna arbetslaget är inkvarterade i de gamla sjuksalarna. Johan gör sitt bästa för att peppa dem, men konflikterna gror. Det blir alltmer uppenbart att någon motarbetar dem. När en olycka sker under arbetet med ett avlopp sprider sig paniken. Är det ett sabotage som ligger bakom, eller är något fel med själva huset? Ju mer Johan rotar i problemen, desto mer katastrofala blir effekterna. Till slut står det klart att de som är kvar måste lösa gåtan eller gå under. Avsnitt 4.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,80 MB

FILNAMN: Slummer - Del 4.pdf

ISBN: 9789151502410

FÖRFATTARE: Lena Ollmark,Håkan Östlundh

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kullamannen - 4. De underliga psalmerna | SVT Play

Robinson Australien del 4. Pristävling står på schemat och det blir minst sagt dramatiskt. För utmanarna blir det känslosamt då det får en av deltagarna att öppna upp om sina minnen av tsunamin. Därefter väntar en immunitetstävling som får mästarna att tappa humöret. 1h 10m • 21 maj 2020 • Tillgängligt: Mer än 30 dagar till

Läroplan för fritidshemmet - Skolverket

Del 4 av 8: Hur en knalle kommer med vackra klänningstyger och hur en pojke slutar skrika. TV-serie efter Vilhelm Mobergs roman med samma namn. Manus och regi: Per Sjöstrand. I rollerna: Sven Wollter, Gurie Nordwall, Viveka Seldahl, Leo Cullborg, Evert Lindkvist, Ulla Blomstrand, Nina Scenna, Percy Brandt, Berta Hall m.fl.

RELATERADE BÖCKER