Vernon Subutex 1

Vernon Subutex 1 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Virginie Despentes. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vernon Subutex 1 online.

Rsfoodservice.se Vernon Subutex 1 Image

Vernon Subutex är en medelålders man med god smak och kvinnotycke, innehavare av den i punk- och rockkretsar smått kultförklarade skivaffären Revolver som efter 25 år faller offer för digitaliseringen och tvingas i konkurs. Vernon är en extremt igenkännlig typ, den åldrade rockaren som börjat bli sina egna minnens parasit och anser att allt var bättre förr. Han lever ändå relativt gott på sitt lager när han handgripligen vräks från sin lägenhet och hamnar på gatan med inga andra tillgångar än sitt Facebookkonto, telefonens adresslista samt den avlidne rockstjärnan Alex Bleachs efterlämnade och outgivna inspelningar Nu jagas plötsligt Vernon av skivproducenter, nättroll och före detta porrstjärnor. Alla vill ha sin del av kakan. Vernon Subutex-trilogin har jämförts med såväl Balzac som Houllebecq. Det är en närgången undersökning av det moderna Frankrikes mörka vrår och ett panorama över Paris och en förlorad generation.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,77 MB

FILNAMN: Vernon Subutex 1.pdf

ISBN: 9789113088990

FÖRFATTARE: Virginie Despentes

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vernon Subutex 1 - Virginie Despentes - Pocket | Bokus

"Vernon Subutex 1", le dernier roman de Virginie Despentes, raconte la dérive d'un ancien disquaire rock, ange déchu au regard bleu azur. Expulsé de son appartement, il squatte chez ses anciens copains de la grande époque -came, sexe, punk-rock- des années 90.

Fartfylld irrfärd i ett nutida Paris | dagensbok.com

Vernon Subutex är en medelålders man med god smak och kvinnotycke, innehavare av den i punk- och rockkretsar smått kultförklarade skivaffären Revolver som efter 25 år faller offer för digitaliseringen och tvingas i konkurs. Vernon är en extremt igenkännlig typ, den åldrade rockaren som börjat bli...

RELATERADE BÖCKER