I arbetslivet: Kapitel 3 - Vägar till arbete

I arbetslivet: Kapitel 3 - Vägar till arbete är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jorunn Mo,Ingebjørg Dolve,Janne Grønningen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken I arbetslivet: Kapitel 3 - Vägar till arbete online.

Rsfoodservice.se I arbetslivet: Kapitel 3 - Vägar till arbete Image

I arbetslivet är en lärobok i arbetslivskunskap för vuxna. Den här versionen består av bokens tredje kapitel, Vägar till arbete. I det här kapitlet vill författarna *lyfta frågan om att vägen till en fast heltidsanställningär lång för de flesta människor *motivera till att tacka ja till alla arbetsmöjligheter, stora och små,som ger erfarenheter och referenser *skapa motivation hos deltagarna inför en eventuell praktikplats,med eller utan lön I det här kapitlet får Miriam och Ali erbjudanden om en kurs som kombinerar svenskundervisning med praktik på en arbetsplats. Miriam, Ali och deras kurskamrater får språkpraktikplats under kapitlets gång och både kontraktsskrivning och hur första dagen på en praktikplats kan upplevas är frågor som tas upp. Kapitlet ger vidare en inblick i hur olika människor fått anställning på ett sjukhus, ofta via extrajobb eller vikariat. En faktaruta uppmärksammar vikten av att kunna sätt ord på tidigare arbetslivserfarenheter när man söker praktikplats eller en ledig tjänst, en process som vidareutvecklas i kapitel 4 och 5.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,25 MB

FILNAMN: I arbetslivet: Kapitel 3 - Vägar till arbete.pdf

ISBN: 9789177235378

FÖRFATTARE: Jorunn Mo,Ingebjørg Dolve,Janne Grønningen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Arbeta hemifrån - Svenskarna och internet

I arbetslivet är en lärobok i arbetslivskunskap för vuxna. Den här versionen består av bokens andra kapitel, En ny början. I det här kapitlet vill vi * motivera till arbete * belysa etableringsfasen * fokusera på social status och självständighet * uppmärksamma betydelsen av ett nätverk I det här kapitlet börjar läsaren lära känna Miriam och Ali Goren och deras barn. Vi får ...

PDF Vidare vägar till arbete och utbildning

I arbetslivet: Kapitel 3 - Vägar till arbete. I arbetslivet. E-Bok I arbetslivet: Kapitel 10 - Att söka arbete. I arbetslivet. E-Bok I arbetslivet: Kapitel 9 - Ekonomi. I arbetslivet. E-Bok I arbetslivet: Kapitel 4 - Vem du är och vad du kan. I arbetslivet. E-Bok I arbetslivet: Kapitel 1 - Du och framtiden.

RELATERADE BÖCKER