Oduglingen

Oduglingen-boken skrevs 2020-05-09 av författaren Viktoria Höglund. Du kan läsa Oduglingen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Viktoria Höglund.

Rsfoodservice.se Oduglingen Image

En solig vårdag försvinner plötsligt läraren Karin Olofshammar. Har hon råkat ut för en olycka eller ett brott? Kan det ha med den infekterade grannfejden att göra? Sonen Emil får allt större samvetskval. Han kan inte släppa tanken på att mammans försvinnande bottnar i grälet de hade kring hans framtid. Efter att än en gång ha misslyckats med att komma in på musikhögskolan, berättade Emil att han hade bestämt sig för att avsluta musiksatsningen. Mamman ville inte acceptera beslutet, vilket fick Emil att rusa ut ur huset. Hur besviken blev hon egentligen? Har Emils beslut fått henne att ge upp allt? Eller värre än så: Har hon tagit sitt eget liv? Oduglingen handlar om ond, bråd död och en ung människas prestationsångest. Det är också en berättelse om en mammas önskan att förverkliga sig själv genom sina barn - och hennes oförmåga att skilja sina egna drömmar från sin sons. Boken är en fristående kortroman om psykologen Malin Dahl och en uppföljare till Viktoria Höglunds hyllade spänningsdebut Den som haver barnen kär.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,90 MB

FILNAMN: Oduglingen.pdf

ISBN: 9789188725677

FÖRFATTARE: Viktoria Höglund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Oduglingen - Örebro bibliotek

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Jag förstår

Oduglingen - Biblioteken i Mölndal

Hans blod kommer över mitt huvud… Som han sa de orden! Och hans blod över mitt! Nej, det är jag som har Enno Kluges liv på mitt samvete, den ömklige oduglingen, som jag offrade för att kunna utlämna den här mannen åt en hord berusade svin!Den här mannen kommer inte att jämra sig som den lille ute på båtbryggan, den här kommer att dö med värdighet….

RELATERADE BÖCKER