I fel sällskap

I fel sällskap-boken skrevs 2019-01-08 av författaren Viveca Sten. Du kan läsa I fel sällskap-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Viveca Sten.

Rsfoodservice.se I fel sällskap Image

"I fel sällskap" är den nionde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor. En dag slår han henne så illa att hon hamnar på sjukhus. Åklagaren Nora Linde är fast besluten att sätta dit Andreis för ekonomisk brottslighet eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Hon försöker övertala Mina att vittna mot maken och gömma sig och sonen i skärgården där Andreis inte kan hitta henne. När människor i Minas närhet offras i Andreis krig dras Thomas Andreasson in i fallet. Men kan han och Nora verkligen skydda Mina från en man som är tillräckligt hämndlysten och desperat för att döda sin egen fru?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,14 MB

FILNAMN: I fel sällskap.pdf

ISBN: 9789137154114

FÖRFATTARE: Viveca Sten

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sten viveca - i fel sällskap - (inbunden) - böcker - Ginza.se

Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 2

I fel sällskap - Bonniers Bokklubb

"I fel sällskap" är den nionde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor.

RELATERADE BÖCKER