I fel sällskap

I fel sällskap är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Viveca Sten. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken I fel sällskap online.

Rsfoodservice.se I fel sällskap Image

"I fel sällskap" är den nionde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor. En dag slår han henne så illa att hon hamnar på sjukhus. Åklagaren Nora Linde är fast besluten att sätta dit Andreis för ekonomisk brottslighet eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Hon försöker övertala Mina att vittna mot maken och gömma sig och sonen i skärgården där Andreis inte kan hitta henne. När människor i Minas närhet offras i Andreis krig dras Thomas Andreasson in i fallet. Men kan han och Nora verkligen skydda Mina från en man som är tillräckligt hämndlysten och desperat för att döda sin egen fru?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,17 MB

FILNAMN: I fel sällskap.pdf

ISBN: 9789137154114

FÖRFATTARE: Viveca Sten

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Morden i Sandhamn - I fel sällskap - Filmlance

"I fel sällskap" är den nionde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor.

I fel sällskap / E-bok

I fel sällskap, Viveca Stens senaste bok om åklagaren Nora Linde och polisen Thomas Andreasson, är en gastkramande thriller om människors ondska och svaghet och de sår vi bär med oss från barndomen.

RELATERADE BÖCKER