Sesam Årstidsboken

Sesam Årstidsboken är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Göran Bergengren. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sesam Årstidsboken online.

Rsfoodservice.se Sesam Årstidsboken Image

Årstidsboken är en stadiebok som beskriver årstiderna och hur några vanliga djur och växter lever och utvecklas under den aktuella årstiden. Elever på olika läsnivå kan arbeta samtidigt med innehållet via bilder och bildtexter (nivå 1), grundtexter (nivå 2) och "läs mer"-texter (nivå 3). Läs mer Lärarboken Lärarboken ger tips och idéer om hur man kan arbeta med elevboken dels tematiskt, dels med varje avsnitt för sig. Det är en bank med möjligheter för varje lärare att välja från. Lärarboken innehåller också en faktadel. Årstidsboken finns inläst hos Inläsningstjänst.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,37 MB

FILNAMN: Sesam Årstidsboken.pdf

ISBN: 9789121132708

FÖRFATTARE: Göran Bergengren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

SESAM Årstidsboken - E-bok Daisy ljud - Hitta läromedel

Årstidsboken är en stadiebok som beskriver årstiderna och hur några vanliga djur och växter lever och utvecklas under den aktuella årstiden. Elever på olika läsnivå kan arbeta samtidigt med innehållet via bilder och bildtexter (nivå 1), grundtexter (nivå 2) och "läs mer"-texter (nivå 3).Läs merLärarbokenLärarboken ger

Sesam - Wikipedia

webSesam webSesam hanterar beställning av de hjälpmedel och tjänster som Hjälpmedelscentralen levererar. webSesam används av förskrivare och beställare av personliga hjälpmedel i Västra Götalandsregionen och kommunerna, oavsett driftsform.

RELATERADE BÖCKER