Såvitt jag minns

Såvitt jag minns är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Holger Romander. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Såvitt jag minns online.

Rsfoodservice.se Såvitt jag minns Image

Holger Rornander har skrivit sina memoarer vid 97 ars ålder. De sträcker sig över en tid av 94 år. Holger Rornander har haft en allsidig karriär inom rättväsendet. Han började som domare, har haft lagstiftningsarbete i riksdagen och justitiedepartementet och varit ställföreträdande generaldirektor i kriminalvården. Höjdpunkter i hans karriär har varit som riksåklagare och rikspolischef under sammanlagt 20 ar. Slutligen har han ägnat sig åt ersättning till brottsoffer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,35 MB

FILNAMN: Såvitt jag minns.pdf

ISBN: 9789188883674

FÖRFATTARE: Holger Romander

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Såvitt jag minns - Bo Lundmark - Häftad (9789187949456 ...

Såvitt jag minns utkom första gången 2014 och har sedan dess tryckts i flera olika upplagor. Denna utgåva är i mjukband,men i övrigt med samma innehåll. Bo Lundmark har tidigare givit ut ett flertal böcker och han är även känd som en av landets främsta, muntliga berättare. "Det är sannerligen ett ovanligt prästliv Bo Lundmark levt.

Såvitt jag minns - Biblioteken i Norrbotten

Såvitt jag minns. av Holger Romander (E-media, E-bok, EPUB) 2018, Svenska, För vuxna Holger Rornander har skrivit sina memoarer vid 97 ars ålder. De sträcker sig över en tid av 94 år. Holger Rornander har haft en allsidig karriär inom rättväsendet.

RELATERADE BÖCKER