Prinsessan hittar hem

Prinsessan hittar hem är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Amanda Cinelli. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Prinsessan hittar hem online.

Rsfoodservice.se Prinsessan hittar hem Image

Prinsessan Cressida Sandoval har bott i London i fem år och studerat, men nu är det dags för henne att göra sin plikt. Hon ska gifta sig med shejken av Zayyard, Khalil Al Rhas, så är det bestämt. Hon unnar sig en sista kväll av frihet på en exklusiv nattklubb och där möter hon en mörk främling som fullkomligt tar andan ur henne. Föga anar hon att det är mannen som kommer att förändra hela hennes liv!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,18 MB

FILNAMN: Prinsessan hittar hem.pdf

ISBN: 9789176339510

FÖRFATTARE: Amanda Cinelli

LADDA NER
LÄSA ONLINE

BRF Prinsessan

Varmt välkommen till Brf Prinsessan! Oss hittar du i den östra delen av Huddinge kommun i södra Stockholm. Bostadsrättsföreningen bildades 1962 och omfattar 198 välplanerade lägenheter, drygt 100 parkeringsplatser, 41 garage samt ett flertal kommersiella lokaler.

Prinsessan hittar hem ; Livets små överraskningar - Amanda ...

Prinsessan hittar hem. 3.68 94 5 Författare: Amanda Cinelli Inläsare: Kristina Leon. Finns som ljudbok. Prinsessan Cressida Sandoval har bott i London i fem år och studerat, men nu är det dags för henne att göra sin plikt. Hon ska gifta sig med shejken av Zayyard, Khalil Al Rhas, så är det bestämt.

RELATERADE BÖCKER