I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi

I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi-boken skrevs 2016-10-27 av författaren Håkan Jorikson. Du kan läsa I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Håkan Jorikson.

Rsfoodservice.se I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi Image

Det här är svensk polarhistoria med utgångspunkt från Axel Ohlin, polarforskare under 1800-talets senare del. Men det är även en berättelse om ett livsöde som pendlade mellan glädjen i en expedition och samlande av mikroskopiska kräftdjur, och ett mörker av alkohol och fordringsägare. Boken om Axel Ohlin är en motbild till de framgångsrika och upplyfta polarporträtten. Håkan Jorikson (1959) är historiker och etnolog.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,65 MB

FILNAMN: I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi.pdf

ISBN: 9789173317917

FÖRFATTARE: Håkan Jorikson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Axel Ohlin - Wikipedia

Håkan Jorikson, I skuggan av Andrée och Nordenskiöld. Polarresenären och zoologen Axel Ohlin. En biografi, Stockholm: Carlssons Bokförlag 2015 (Aant Elzinga)..... 182 Paul R. Josephson, The Conquest of the Russian Arctic, Cambridge Ma. & London, UK: Harvard University Press 2014 (Aant Elzinga)

Böcker av Håkan Jorikson | Köp dem hos Plusbok.se (side 1)

I skuggan av Andrée och Nordenskiöld polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi. av Håkan Jorikson (Bok) 2016, Svenska, För vuxna ... 3 av 3 exemplar finns att låna, Finns inne Bibliotek Lånetiden går ut Avdelning Placering Uppställd på ; Ja (1 av 1) ...

RELATERADE BÖCKER