I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi

I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Håkan Jorikson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi online.

Rsfoodservice.se I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi Image

Det här är svensk polarhistoria med utgångspunkt från Axel Ohlin, polarforskare under 1800-talets senare del. Men det är även en berättelse om ett livsöde som pendlade mellan glädjen i en expedition och samlande av mikroskopiska kräftdjur, och ett mörker av alkohol och fordringsägare. Boken om Axel Ohlin är en motbild till de framgångsrika och upplyfta polarporträtten. Håkan Jorikson (1959) är historiker och etnolog.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,90 MB

FILNAMN: I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi.pdf

ISBN: 9789173317917

FÖRFATTARE: Håkan Jorikson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och ...

Pris: 259 kr. Inbunden, 2016. Finns i lager. Köp I skuggan av Andrée och Nordenskiöld : polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi av Håkan Jorikson på Bokus.com.

Allt om Håkan Jorikson - Böcker, bilder och kuriosa.

Polarresenären och zoologen Axel Ohlin - en biografi. ... som Nordenskiöld, Nathorst och Andrée. Ohlin ansågs på sin tid som en av de främsta bland landets zoologer, därtill en av de mest ...

RELATERADE BÖCKER