Inkludering och måluppfyllelse : att nå framgång med alla elever

Vill du läsa Inkludering och måluppfyllelse : att nå framgång med alla elever pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bengt Persson,Elisabeth Persson. Att läsa Inkludering och måluppfyllelse : att nå framgång med alla elever online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Inkludering och måluppfyllelse : att nå framgång med alla elever Image

Den svenska grundskolan genomgår under 2000-talets andra decennium de största förändringarna sedan 1960-talet. Nya läroplaner och en ny skollag där kunskapsmätning och konkurrens fått allt större betydelse innebär en ny förståelse av skolans uppgift. Samtidigt blir svenska elevers skolresultat allt sämre och skillnaderna mellan skolor ökar. Läs mer Bengt Persson och Elisabeth Persson inleder boken med att analysera bakgrunden till den här utvecklingen. Men bokens huvudsyfte är att visa på att det finns ljuspunkter som ger perspektiv åt den dystra bilden. I den lilla kommunen Essunga har man med hjälp av ett systematiskt och idogt förändringsarbete lyckats vända en negativ utveckling. På kort tid har man nått en tätposition bland landets kommuner när det gäller elevernas resultat på betyg och nationella prov. Genom ett inkluderande synsätt där särskilda undervisningsgrupper och nivågruppering lagts ner har allt fler elever getts möjlighet att lyckas. Inkludering och måluppfyllelse vänder sig till blivande och verksamma lärare från förskolan till gymnasiet samt till specialpedagoger, fritidspedagoger och rektorer. Den kan med behållning läsas även av andra med intresse av skolans utveckling. Om författarna Bengt Persson är professor i specialpedagogik och Elisabeth Persson är universitetslektor i matematikdidaktik. Båda är verksamma vid Högskolan i Borås.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,24 MB

FILNAMN: Inkludering och måluppfyllelse : att nå framgång med alla elever.pdf

ISBN: 9789147100880

FÖRFATTARE: Bengt Persson,Elisabeth Persson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Inkludering och måluppfyllelse : att nå framgång med alla ...

Ett billigt, miljövänligt och smart sätt att köpa böcker! Vill du sälja 'Inkludering och måluppfyllelse- att nå framgång med alla elever'? // campusbokhandeln.se Sveriges största utbud av begagnad kurslitteratur Prisgaranti på begagnade böcker Hemleverans eller hämta i valfri butik

Inkludering och måluppfyllelse - att nå framgång med alla ...

Inkludering och måluppfyllelse - att nå framgång med alla elever ... Created with Sketch.

RELATERADE BÖCKER