Kalle och Hobbe

Kalle och Hobbe-boken skrevs 2020-02-19 av författaren Bill Watterson. Du kan läsa Kalle och Hobbe-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Bill Watterson.

Rsfoodservice.se Kalle och Hobbe Image

Kalle och Hobbe är en av de populäraste serierna genom tiderna. De första stripparna med busfröet Kalle och hans tygtiger Hobbe, som i Kalles fantasi är livs levande, trycktes 1985. Då tecknaren Bill Watterson avslutade serien tio år senare publicerades den dagligen i över 2 400 tidningar och varje ny seriesamling sålde i miljonupplagor. Sedan dess har originalböckerna tryckts i ett otal nya upplagor och serien fortsätter att locka nya läsare.Nu inleder Cobolt återutgivningen av Kalle och Hobbe på svenska med en nyöversatt utgåva av den allra första samlingen från 1987 - en verklig humorklassiker!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,81 MB

FILNAMN: Kalle och Hobbe.pdf

ISBN: 9789188897152

FÖRFATTARE: Bill Watterson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kalle och Hobbe - Den kompletta samlingen | Kickstarter 15 ...

1 produkter i KALLE OCH HOBBE. Kalle och Hobbe. 139 kr

Kalle och Hobbe - Seriekällaren - seriekallaren.se

Kalle och Hobbe är en av de populäraste serierna genom tiderna. De första stripparna med busfröet Kalle och hans tygtiger Hobbe, som i Kalles fantasi är livs levande, trycktes 1985. Då tecknaren Bill Watterson avslutade serien tio år senare publicerades den dagligen i över 2 400 tidningar och varje seriesamling sålde i miljonupplagor.

RELATERADE BÖCKER