Bortsprungen: En älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa

Bortsprungen: En älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Britt Collins. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Bortsprungen: En älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa online.

Rsfoodservice.se Bortsprungen: En älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa Image

En regnig kväll snubblar den hemlöse Michael King över en skadad, utsvulten katt. Den alkoholiserade och deprimerade mannen tar hand om katten och vårdar henne. Han ger henne namnet Tabor. När vintern kommer påbörjar de tillsammans en lång resa till fots, från det kallare Oregon mot Kaliforniens soldränkta stränder. Längs vägen möter de människor som dras till den speciella katten och Michael har aldrig blivit så väl bemött som med Tabor på sin axel. Kattens tillgivenhet och sällskap tröstar den ensamme Michael, hon ger honom något att leva för och hjälper honom att bli både mer harmonisk och fri från alkoholmissbruket. Tabor lär Michael att leva med hans livs stora sorg - förlusten av hans partner. Men när Michael tvingas ta katten till en veterinär upptäcks det att hon har ett identifikationschip. I Portland finns en ägare som aldrig gett upp hoppet om att få återse sin älskade katt. Och Michael tvingas inse att han måste lära sig att hantera livet efter ännu en förlust - ett liv utan Tabor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,38 MB

FILNAMN: Bortsprungen: En älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa.pdf

ISBN: 9789177795476

FÖRFATTARE: Britt Collins

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bortsprungen (av Britt Collins) | Pers Bokblogg

En regnig kväll snubblar den hemlöse Michael King över en skadad, utsvulten katt. Den alkoholiserade och deprimerade mannen tar hand om katten och vårdar henne. Han ger henne namnet Tabor.När vintern kommer påbörjar de tillsammans en lång resa till fots, från det kallare Oregon mot Kaliforniens ...

Arken | Bortsprungen: en älskad katt, en hemlös man och ...

Den här boken är baserad på en sann historia om en oemotståndlig och äventyrslysten katt, och om hur läkande förhållandet mellanmänniska och djur kan vara. Det är en berättelse om hur en hemlös man och en katt räddar varandra och reser tillsammans genom USA. Det är en given bok för alla som älskade Gatukatten Bob och >Bibliotekskatten Dewey.

RELATERADE BÖCKER